x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Constanţa:Udrea – "anulată" de excluşii din PD-L

Constanţa:Udrea – "anulată" de excluşii din PD-L

de Oana Stancu Zamfir    |    21 Iul 2008   •   00:00

Răzmeriţa provocată de deciziile Elenei Udrea în fialala constănţeană a PD-L ajunge din nou luni pe masa Biroului Permanent Naţional, după ce, sîmbătă, cei excluşi din partid de grupul impus de Udrea au convocat o şedinţă extraordinară a fostului Consiliu de Coordonare Local pentru a invalida toate măsurile luate în ultimele săptămîni

Răzmeriţa provocată de deciziile Elenei Udrea în fialala constănţeană a PD-L ajunge din nou luni pe masa Biroului Permanent Naţional, după ce, sîmbătă, cei excluşi din partid de grupul impus de Udrea au convocat o şedinţă extraordinară a fostului Consiliu de Coordonare Local pentru a invalida toate măsurile luate în ultimele săptămîni. Începînd cu aceea a demiterii conducerii filialei şi a impunerii lui Ion Popescu drept preşedinte al organizaţiei şi continuînd cu excluderea din partid a celor zece membri, printre care şi fina preşedintelui Băsescu, Narciz Amza.

 
ACUZAŢII. Cu alte cuvinte, cei peste 300 de membri prezenţi în sala Teatrului Ovidiu, potrivit Mediafax, au încercat readucerea filialei în situaţia de dinaintea venirii Elenei Udrea să facă ordine la Constanţa. Au apelat pentru asta la vechii membri ai filialei, unii dintre ei fondatori. I-au acuzat pe Dorel Onaca şi pe Ion Popescu de conducere proastă a campaniei, fiind responsabili pentru rezultatele slabe obţinute şi şi-au însoţit protestul cu pancarte pe care scria: "Noi sîntem partidul", "Nu sîntem trădători", "Nu, excluderilor abuzive!", "Nu, traseiştilor politici!", "Nu vrem funcţii, vrem respectarea statutului". Nerespectarea statutului este şi argumentul în baza căruia preşedintele interimar al PD-L Constanţa, Ion Popescu, îi ameninţă pe cei prezenţi la reuniunea de sîmbătă cu excluderea din partid. Se vor folosi înregistrările video şi audio, spune el, pentru a fi indentificaţi.  Emil Boc îi ţine parte Elenei Udrea acuzînd că, la Constanţa, filiala era condusă de fapt de Mazăre şi PSD. Liderul PD-L nu pune mare preţ pe cei 300 de membri ai filialei, afirmînd că mulţi dintre cei prezenţi la şedinţa de sîmbătă au venit "să asculte imnul partidului, care e foarte frumos şi place şi oamenilor lui Mazăre".

×
Subiecte în articol: observator