x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Convoi format din 36 de autotrenuri şi un autocar cu 40 de persoane, oprit la Hârşova. Nu se poate circula pe DN 22A

Convoi format din 36 de autotrenuri şi un autocar cu 40 de persoane, oprit la Hârşova. Nu se poate circula pe DN 22A

31 Ian 2014   •   19:34
Convoi format din 36 de autotrenuri şi un autocar cu 40 de persoane, oprit la Hârşova. Nu se poate circula pe DN 22A
Sursa foto: Convoi format din 36 de autotrenuri şi un autocar cu 40 de persoane, oprit la Hârşova. Nu se poate circula pe DN 22A

Un convoi format din 36 de autotrenuri şi un autocar cu 40 de persoane care vor să ajungă la Tulcea a fost oprit, vineri seară, la ieşirea din Hârşova, pentru că nu se poate circula pe DN 22A.

'Toate persoanele care se află în tiruri şi autocar au fost îndrumate către Primăria Hârşova, pentru a fi adăpostite', au precizat, printr-un comunicat remis presei, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea.

Conform acestora, începând cu ora 18.00, Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa şi-a retras angajaţii şi mijloacele de deszăpezire care acţionau pe DJ 226 Corbu - Săcele întrucât viscolul este foarte puternic şi readuce pe carosabil toată zăpada degajată. Ca urmare, DJ 226 Corbu-Săcele a fost închis.

×