x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Copiii sunt invitaţi la Marele Schimb de Jucării

Copiii sunt invitaţi la Marele Schimb de Jucării

de Sebastian S. Eduard    |    18 Dec 2011   •   08:43
Copiii sunt invitaţi la Marele Schimb de Jucării

Astazi, 18 decembrie, intre orele 13:00 si 19:00, la Baneasa Shopping City Bucuresti se desfasoara cea de-a doua zi a Marelui Schimb de Jucarii, eveniment realizat de Cartoon Network.

Cei mici sunt asteptati din nou sa ia parte la distractie. Toti copiii care vin cu o jucarie o pot schimba cu una adusa de alt copil, sau cu una noua – oferita de Cartoon Network si Noriel.

Un spatiu special a fost amenjat pentru donarea de jucarii, astfel ca cei mici ii vor putea ajuta, la randul lor, pe copiii mai putin norocosi.

De-a lungul intregii zile, pe scena Marelui Schimb de Jucarii au loc concursuri cu premii– la care sunt invitati atat copiii, cat si parintii – demonstratii de dans si momente muzicale ale grupului de copii Contrapunct.

Gumball si Darwin, cele mai simpatice personaje din serialul Uimitoarea lume a lui Gumball, cei doi buni prieteni care impart totul, sunt prezenti la Marele Schimb de Jucarii pentru a face cunostinta cu fanii romani.

Pe site-ul www.CartoonNetwork.ro/Jocul-Mosului sunt disponibile mai multe detalii despre Marele Schimb de Jucarii, dar si despre concursul care le poate aduce copiilor nu unul, ci doua premii, pentru a putea imparti distractia cu cineva drag.

×
Subiecte în articol: schimb de jucarii jucarii craciun