x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Au fost identificați criminalii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, omorât în bătaie în propria locuință. Sunt trei pakistanezi

Au fost identificați criminalii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, omorât în bătaie în propria locuință. Sunt trei pakistanezi

de Andreea Tiron    |    13 Noi 2023   •   21:40
Au fost identificați criminalii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, omorât în bătaie în propria locuință. Sunt trei pakistanezi
Sursa foto: Facebook Adrian Kreiner

Cei trei bărbați care l-au ucis în bătaie pe afaceristul sibian Adrian Kreiner au fost identificați de poliţiştii din Sibiu. Oamenii legii sunt pe urmele lor.

Urmare imaginilor suprinse pe camerele de supraveghere, cei trei indivizi care l-au ucis în bătaie pe omul de afaceri sibian, Adrian Kreiner, au fost identificați şi urmăriți la intrare în Sibiu, în zona străzii Doamna Stanca.

Potrivit surselor Antena 3 CNN cei trei indivizi au cetățenie pakistaneză şi aveau un apartament închiriat.

Peste 50 de polițiști sunt implicați în cazul uciderii lui Adrian Kreiner care a fost bătut și jefuit în propria locuință.

În acest moment apropiații lui Adrian Kreiner așteaptă ca hoții să răspundă la o serie de întrebări importante. În primul rând dacă au acționat pe cont propriu sau dacă au fost plătiți de cineva să-l ucidă pe Adrian Kreiner.

La cum arată până în acest moment datele din anchetă, e posibil ca aceasta să fi fost principala misiune a agresorilor și anume să-l elimine pe omul de afaceri.

Dacă era vorba doar despre furt, ar fi putut să-l lase în viață, mai ales că din locuința omului de afaceri, hoții au furat doar ceasuri, fără să se atingă de bani sau de alte bunuri de valoare.

Ce s-ar fi întâmplat în noaptea crimei 

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru Antena 3 CNN că agresorii i-ar fi acoperit fața Adrian Kreiner cu o pernă și i-ar fi legat mâinile. Ulterior, milionarul ar fi fost bătut cu cruzime și, în cele din urmă, asfixiat cu un covor. Fără aer, victima a intrat în stop cardiorespirator. 

De fapt, pe certificatul de deces al omului de afaceri, legiștii au scris că asfixia a fost cauza morții. Adrian Kreiner a murit, marți seara, la Spitalul Județean din Sibiu, unde fusese adus în comă profundă. 

criminali

×