x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A murit Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu bătut de hoți în propria casă. Criminalii sunt în libertate

A murit Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu bătut de hoți în propria casă. Criminalii sunt în libertate

de Redacția Jurnalul    |    07 Noi 2023   •   22:13
A murit Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu bătut de hoți în propria casă. Criminalii sunt în libertate
Sursa foto: Facebook Adrian Kreiner

Cunoscutul om de afaceri din municipiul Sibiu, în vârstă de 50 de ani, se afla în stare critică la Spitalul Județean, pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Adrian Kreiner a fost victima unei agresiuni brutale petrecute în propria sa locuință de pe strada Moldoveanu, în urma unei tentative de jaf.

"Cei care ne-au atacat duminică noaptea, in timp ce dormeam, prin faptele lor au reușit sa il omoare pe, iubitul meu, logodnicul meu, bărbatul meu din ultimii 18 ani, Adrian Kreiner. Acum o oră a fost confirmat decesul, va mulțumesc pentru toate gândurile bune și vă rog pe voi toți și presa ca în perioada următoare să îmi respectați intimitatea durerii pe care mereu am trăit-o în liniște", transmite pe o re'ea de socializare Adriana Viliginschi. 

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu au transmis, marți seara, că bărbatul agresat în casă a murit.

„Din păcate, deși medicii au făcut tot ce era posibil ca să-i salveze viața, pacientul a decedat în cursul acestei seri (marți - n.r.). Pe această cale transmitem condoleanțe familiei”, a spus Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului din Sibiu.

Potrivit oradesibiu.ro, cei trei indivizi care l-au omorât pe Adrian Kreiner sunt în continuare căutați de oamenii legii. Atacatorii au purtat cagule și mai multe straturi de haine, pe care, cel mai probabil, și le-au dat jos pe măsură ce s-au îndepărtat de vila de pe strada Moldoveanu. Din acest motiv, căutările sunt îngreunate. Anchetatorii au luat la verificat inclusiv camerele de luat vederi de pe raza municipiului pentru a le da de urmă.

Adrian Kreiner avea 50 de ani și este un cunoscut om de afaceri din Sibiu. El este fondatorul Matec CNC Technik, companie înființată în anul 2005, având ca principală activitate producerea de piese pentru industria automotive.

În noaptea de duminică spre luni, niște hoți au pătruns cu forța în casa sa și l-au bătut în mod bestial. În jurul orei 02:30, niște indivizi au intrat cu forța în curte, apoi au pătruns în locuință. În momentul în care au dat nas în nas cu sibianul, s-au năpustit asupra lui și l-au lovit în repetate rânduri, până când acesta a rămas inconștient. Într-un final, hoții au furat mai multe ceasuri de lux și s-au făcut nevăzuți

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Adrian Kreiner sibiu