x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Criminalii de la Medicină, condamnaţi definitiv la 20 ani de închisoare.

Criminalii de la Medicină, condamnaţi definitiv la 20 ani de închisoare.

08 Iun 2011   •   09:01
Criminalii de la Medicină, condamnaţi definitiv la 20 ani de închisoare.

Instanta suprema i-a condamnat astazi, definitiv, pe Carmen Bejan si Sergiu Florea, la 20 de ani de inchisoare cu executare. Cei doi studenti la Facultatea de Medicina din Timisoara au ucis si transat un barbat.

Judecatorii au respins recursurile celor doi studenti, astfel ca acestia au ramas cu condamnarea primita la Curtea de Apel Timisoara, adica 20 de ani de inchisoare cu executare. Totodata, instanta i-a obligat pe acestia sa plateasca familiei victimei despagubiri materiale de 40.000 de euro.

In vara anului 2009, cadavrul transat al unui barbat a fost gasit intr-o masina aflata in fata unui camin studentesc din Timisoara.

Sergiu Florea si Carmen Bejan, pe atunci in varsta de 20 de ani si studenti la Universitatea de Medicina din Timisoara, au fost arestati in 2 august 2009.

Sergiu Florea a fost arestat sub acuzatia de omor, iar Carmen Bejan pentru complicitate la omor. In urma audierilor, incadrarea juridica pentru studenta arestata a fost schimbata in omor. Totodata, cei doi au fost supusi unei expertize psihologice la Institutul de Medicina Legala "Mina Minovici", care sa ateste daca au avut sau nu discernamant in momentul in care au comis crima.

×