x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cu ce preţuri vine toamna: Unde găseşti apartamente mai ieftine

Cu ce preţuri vine toamna: Unde găseşti apartamente mai ieftine

de TopGear    |    01 Oct 2012   •   11:11
Cu ce preţuri vine toamna: Unde găseşti apartamente mai ieftine
Timisoara, scaderi de pret in septembrie

Luna septembrie aduce preturi considerabil mai mici pe piata rezidentiala din cel mai mare oras din vestul tarii.

Astfel, apartamentele din Timisoara s-au ieftinit cu 1,3% in ultimele treizeci de zile. Valoarea Indicelui imobiliare.ro inregistrata la nivelul orasului pentru luna septembrie, 780 euro/mp util, este foarte apropiata de cea mai mica valoare a ultimilor patru ani (789 euro/mp) inregistrata in mai 2011. In comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut, preturile apartamentelor din Timisoara sunt mai ieftine cu 3,7%, arata indicele Imobiliare.ro.

In septembrie, pretul mediu solicitat pentru apartamentele noi scoase la vanzare a ajuns la 886 euro/mp util, inregistrand o scadere de 1,6% in ultimele treizeci de zile. Totodata, pretul mediu actual solicitat pentru unitatile noi este cu aproape 3% mai ridicat decat cel afisat in aceeasi perioada a anului trecut.

In ultimele treizeci de zile, pretul cerut de proprietari si intermediari pentru un metru patrat de suprafata utila in cazul apartamentelor vechi a ajuns la 766 euro, valoare cu 1,5% mai mica decat cea inregistrata in august. Fata de aceeasi perioada a anului trecut, unitatile vechi din acest oras sunt mai ieftine cu 4,5%, Timisoara ramanand orasul cu cele mai ieftine apartamente pe segmentul vechi.

Citeste articolul intreg pe wall-street.ro

×
Subiecte în articol: competitie raliu wrc motorsport Hyundai i20