x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Culiţă Sterp ramâne sub control judiciar. Judecătorii au respins contestația manelistului

Culiţă Sterp ramâne sub control judiciar. Judecătorii au respins contestația manelistului

de Redacția Jurnalul    |    24 Noi 2022   •   15:36
Culiţă Sterp ramâne sub control judiciar. Judecătorii au respins contestația manelistului
Sursa foto: Antena 3 CNN

Manelistul Culiţă Sterp a rămas sub control judiciar impus pentru 60 de zile după accidentul rutier provocat în Cluj-Napoca. Judecătorii clujeni i-au respins cererea cântărețului prin care a solicitat să i se ridice măcar restricția de a părăsi țara pe motiv că are concerte în străinătate.

Anchetatorii au anunţat că tânărul va fi cercetat şi pentru conducere sub influenţa drogurilor, după ce analizele au arătat că acesta ar fi consumat substanţe interzise.

Pe lângă această acuzaţie, Culiţă Sterp mai este cercetat şi pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de Poliţie.

Culiţă Sterp, arogant la ieșirea de la instanță: „Nevastă-ta mai întreabă de mine?”

Ieri, Culiţă Sterp a fost aşteptat de jurnaliştii care au încercat să obţină de la el mai multe răspunsuri, după accidentul pe care l-a provocat în Cluj-Napoca, atunci când a condus beat şi sub influenţa drogurilor.

Niciun regret nu s-a văzut pe faţa manelistului. Cu zâmbetul pe buze şi arogant, Culiţă Sterp a refuzat să răspundă întrebărilor puse de jurnalişti şi, mai mult, l-a umilit pe unul dintre reporteri, potrivit Antena 3 CNN.

"Nevastă-ta mai întreabă de mine?", a fost replica prin care manelistul a dat dovadă de o aroganță ieşită din comun.

Culiţă Sterp, accident după ce a trecut pe roşu pe o stradă din Cluj-Napoca

"În 17.11.2022, la ora 2:08, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs între două autoturisme, in Cluj-Napoca, intersecția Piata Avram Iancu/Eroilor. A intervenit Detașamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu o autospeciala de stingere și descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobila (ambulanta SMURD). Nu s-au impus manevre de descarcerare. O victimă, bărbat, 32 ani, a fost transportata la spital de ambulanță SMURD, conștienta și cooperanta", au anunţat la acel moment autorităţile.

Culiţă Sterp, pus sub control judiciar după ce a condus băut

×