x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cum a rămas Dana Grecu fără permisul de conducere

Cum a rămas Dana Grecu fără permisul de conducere

de Antena 3    |    12 Feb 2016   •   20:16
Cum a rămas Dana Grecu fără permisul de conducere

Dana Grecu a povestit în emisiunea ”La ordinea zilei” cum a rămas fără permisul de conducere, după ce a fost oprită în trafic pentru că nu ar fi acordat prioritate la trecerea de pietoni.

Dana Grecu a povestit că a fost oprită în trafic de un echipaj care i-a spus că a fost filmată atunci când nu a acordat prioritate însă, atunci când a cerut să vadă filmarea, agentul de la circulație a ridicat din umeri și a trimis-o la echipajul care a constatat abaterea.

Invitat în emisiune, vicepreşedintele Sindicatului Poliţiştilor Dumitru Coarnă a admis că există o problemă de comunicare și că cineva de la primul echipaj, cel care a constatat abaterea, ar fi trebuit să vină la mașina oprită pentru a prezenta filmarea.

”Adică, eu cred că ar fi foarte în regulă pentru Poliție să vină cu dovada la ”botul” mașinii, pentru că altfel șoferul este tentat să conteste sancțiunea. Nu să se întoarcă din drum. Insist să spun că dacă ai avea dovada sub nas, niciun nebun din țara asta nu ar mai merge în instanță pentru a contesta”, a spus Dana Grecu.

”Eu nu o să contest sancțiunea, însă așa mi s-ar părea normal, să ți se arate dovada pe loc. Nu faceți ca mine, fiți atenți și dacă vrei să contestați, să vă întoarceți din drum pentru a vedea dovada”, a spus Dana Grecu.
 

×
Subiecte în articol: Dana Grecu