x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cunoscut cântăreț român, confirmat cu noul coronavirus. Se află în stare gravă la spital

Cunoscut cântăreț român, confirmat cu noul coronavirus. Se află în stare gravă la spital

20 Noi 2020   •   09:02
Cunoscut cântăreț român, confirmat cu noul coronavirus. Se află în stare gravă la spital

Un cunoscut cântăreț român se află în stare gravă la spital după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Mihai Budeanu, membrul cunoscutei trupe 3 Sud Est, a ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal Mangalia. Are doar 44 de ani.

“Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia.

Marea problema este ca unitatea medicala din Mangalia nu are posibiliatea sa ofere astfel de tratamente cu plasma, fapt pentru care artistul a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia.

Medicii de la Medgidia au confirmat că starea de sănătate a pacientului preluat de la Mangalia este destul de delicată. Artistul a fost internat pe sectia ATI si necesita plasma.

Se înregistrează o creştere a numărului de infectări cu SARS-CoV-2 la nivelul Constanţei. Rata pe judeţ este de 5.97 la mia de locuitori, în timp ce la nivelul municipiului Constanța este de 9.11, fapt care a condus la decizia de carantinare a municipiului.

×
Subiecte în articol: 3 sud est Mihai Budeanu coronavirus