x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Curse cu CĂRUŢA în toiul nopţii! În timp ce gonea FURIOS si IUTE, un botoşănean beat mort a căzut în cap

Curse cu CĂRUŢA în toiul nopţii! În timp ce gonea FURIOS si IUTE, un botoşănean beat mort a căzut în cap

30 Iun 2014   •   13:59
Curse cu CĂRUŢA în toiul nopţii! În timp ce gonea FURIOS si IUTE, un botoşănean beat mort a căzut în cap
Sursa foto: Curse cu CĂRUŢA în toiul nopţii! În timp ce gonea FURIOS si IUTE, un botoşănean beat mort a căzut în cap

Beat mort, un bărbat din Botoşani s-a urcat în căruţă şi a pornit la drum. Deşi era într-o stare avansată de ebrietate şi pe şosea întuneric beznă, căruţaşul s-a crezut în vreun film de acţiune şi a îndemnat calul s-o ia într-o goană nebună. Cu părul în vânt şi vântul în ochi, botoşăneanul s-a dezechilibrat şi a căzut direct în cap, rămânând întins pe marginea drumului. A fost găsit de un consătean, care l-a recunoscut şi a chemat ambulanţa.

"Un bărbat de 53 de ani, din comuna Văculeşti, în timp ce conducea un atelaj hipo pe DC Văculești, drum ce face legătura între pădure și DC 71, din cauza neatenției și stării avansate de ebrietate, se dezechilibrează și cade, lovindu-se la cap.  Bărbatul a  fost  transportat la Spitalul Municiapl Dorohoi, fără a rămâne internat. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei", au declarat reprezentanţii poliţiei.

×