x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Dezbrăcatu" în locul lui Huidu, la Cronica Cârcotaşilor. Mâine - prima emisiune

"Dezbrăcatu" în locul lui Huidu, la Cronica Cârcotaşilor. Mâine - prima emisiune

01 Noi 2011   •   11:11
"Dezbrăcatu" în locul lui Huidu, la Cronica Cârcotaşilor. Mâine - prima emisiune

Surse din cadrul postului de televiziune Prima TV au declarat ca inlocuitorul lui Serban Huidu, la emisiunea Cronica Carcotasilor, va fi Codrut Keghes, alias "Dezbracatu".

Prima emisiune in noul format va fi inregistrata in cursul zilei de azi si difuzata maine.

Intr-un interviu pentru Jurnalul National, ieri, realizatorul Cronicii, Mihai Gainusa confirma faptul ca emisiunea va avea in continuare doi prezentatori.

Codrut Keghes, de 39 de ani, a urmat cursurile Facultatii de Teatru ale Universitatii Hyperion, sub indrumarea profesorilor Rodica Mandache si Eusebiu Stefanescu. Debutul in televiziune l-a facut in cadrul emisiunii "Bank Show", de la Prima TV, in 2001, cand a fost desemnat si castigator.

Keghes si-a continuat cariera la Prima TV, avand propria sa emisiune - "Comedy Bar". In 2002, Serban Huidu i-a propus sa se alature echipei "Cronica Carcotasilor", unde avea propriul segment in care joaca rolul lui "Dezbracatu'", un personaj excentric care acopera evenimentele mondene ale Capitalei.
Pe langa activitatea sa la "Cronica Carcotalilor", Codrut Keghes a mai fost realizatorul emisiunilor "Ciao TV", "Fitze cu Dezbracatu'" si participa la emisiunea "Clanul Carcotasilor", la Prima TV.

Stire in curs de actualizare

×