x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DEZVĂLUIRI despre starea lui Gigi Becali. A avut piciorul semiparalizat şi a făcut atac de panică

DEZVĂLUIRI despre starea lui Gigi Becali. A avut piciorul semiparalizat şi a făcut atac de panică

25 Feb 2014   •   09:09
DEZVĂLUIRI despre starea lui Gigi Becali. A avut piciorul semiparalizat şi a făcut atac de panică

Presedinte PSDM, Miron Cozma, a declarat, la România TV că Gigi Becali a avut timp de două ore piciorul semiparalizat, din această cauză a făcut un atac de panică şi astfel a fost dus la Spitalul Judeţean Constanţa. În ciuda problemelor sale de sănătate, i-a fost respinsă cerea de întrerupere a pedepsei de către Tribunalul Constanţa.

Raportul de la IML arată cum starea omului de afaceri Gigi Becali s-a deteriorat de la o zi la alta după gratii. Din cele nouă luni de când a fost încarcerat, Becali şi-a petrecut aproape o lună pe patul de spital. Astfel, raportul IML a confirmat versiunea avocaţilor, şi anume că Becali trebuie să iasă din penitenciar pentru a fi operat la coloană.

GIGI BECALI, clipe GROAZNICE în puşcărie. A fost DROGAT ca să reziste durerilor

Mai mult, Miron Cozma a declarat, la România TV, că Becali a făcut un atac de panică după ce timp de două ore a avut un picior semiparalizat. Astfel, omul de afaceri a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa.

Mama lui GIGI BECALI, mărturii emoţionante. Vezi mesajul IMPRESIONANT primit de la fiul său VIDEO

"Două ore a avut piciorul semiparalizat. A făcut atac de panică. L-au dus la Spitalul Judeţean din Contanţa. I-au făcut injecţii şi i-au administrat un medicament derivat din morfină pentru durere. A avut dureri teribile. A fost scos şi dus la spitalul judeţean. Două ore a fost la spital şi apoi dus în penitenciar", a declarat Miron Cozma.

Citeste mai mult pe RomaniaTV.NET:

×