x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Din dragoste - Iubire in parcarea de tiruri

Din dragoste - Iubire in parcarea de tiruri

29 Noi 2004   •   00:00

TELEVIZIUNE
Marius si Cristina se iubesc de trei ani. Pentru ei nu conteaza ca el are doar 18 ani, iar ea 27 si nici ca el munceste ca ziler si ca ea a fost prostituata.
CRISTIAN PETRU

MESAGER. Mircea Radu ii arata Cristinei mesajul de dragoste al lui Marius
Sa isi dea lumea cu parerea despre o relatie este usor. Intotdeauna se gaseste ceva nepotrivit. Fie unul dintre ei e mai sarcac, mai experimentat, a mai fost casatorit, are studii mai inalte, e mai tanar, e mai varstnic. De fiecare data, cineva gaseste ceva nepotrivit. Dar, daca iubirea e mare, cei doi protagonisti ai povestii de iubire, dar si ai vorbelor reusesc sa treaca peste tot. Reusesc sa fie fericiti. Marius e cu noua ani mai mic decat Cristina, dar ei se iubesc. Pana aici nimic senzational. Nu ar fi nici primii si nici ultimii. Dar iubirea lor a reusit sa treaca si peste o alta mare piedica, si anume meseria ei. Fata era prostituata, dar Marius, in varsta de 18 ani, o accepta asa cum e ea.

PRIMA NOAPTE DE IUBIRE. In urma cu trei ani, Marius din Lipova, judetul Arad, a organizat impreuna cu niste prieteni o petrecere. Au chemat si niste fetite, au baut ceva, s-au ametit si s-au pus pe treaba. Marius s-a iubit cu una dintre fetele platite la petrecere. Cristina a fost prima femeie din viata lui si s-a indragostit de ea. A doua zi de dimineata, cand aburii alcoolului s-au risipit, dragostea pentru Cristina a ramas aceeasi. A cautat-o pe fata pentru ca mai voia sa faca dragoste cu ea. Zis si facut. S-au mai intalnit de cateva ori, dragostea baiatului a devenit si mai puternica si s-a hotarat sa se mute cu ea. "Dupa o luna le-am spus alor mei: "Tata, m-am indragostit de Cristina!", "Care Cristina?", m-a intrebat el, "Cristina, prostituata…". "Te omor, te spanzur daca ai ceva intentii cu ea", mi-a mai spus el. Si eu i-am zis atunci: "Poti sa faci orice, m-am indragostit de ea si fug cu ea". I-a propus femeii sa se mute impreuna. Si-au cautat casa, s-au mutat impreuna si au devenit o familie.

ADEVARUL. Cristina nu i-a spus sotului ei minor unde lucreaza. Marius stia ca fata lucreaza ca barman, intr-un bar. Statea ziua acasa, iar noaptea mergea la serviciu. Insa dupa vreo luna, el a aflat ca femeia lui e prostituata. Lui nu i-a venit sa creada si de aceea s-a apucat sa o urmareasca si a prins-o. De rusine a fugit acasa. Ajuns la loc sigur a sunat-o si a chemat-o sa o traga la raspundere. Cristina a venit si a recunoscut ca e prostituata si ca l-a mintit pentru ca i-a fost frica sa nu il piarda. "De 13 ani practic meseria! Primul client 10 marci… Nu ma simteam bine, da’ n-aveam incotro, parintii mei sunt despartiti, suntem saraci…", marturiseste Cristina. Cum dragostea e oarba, Marius a acceptat ca femeia lui sa-si castige in continuare painea asa cum stie ea mai bine. "Marius are si el defectele lui: e gelos! Odata ce i-am spus cum sunt si de ce merg imi spunea sa nu mai merg! Odata chiar a venit dupa mine! Daca n-am incotro ce sa fac! Nu-mi e totuna sa vad ca sufera!"

PROBLEME. Trei ani au dus-o ca-n rai. "Cand am implinit 16 ani m-am angajat la padure ca s-o intretin eu… Ea face niste mofturi pentru ca e invatata sa-si cumpere in fiecare zi cate o geanta, cate un pantof, un blug, un machiaj…", povesteste Marius. El muncea zilier la padure sau pe unde apuca, iar ea lucra noaptea, iar ziua isi vedea de casa. Se poate spune ca lucrau in "contraschimb", dar cum dragostea lor era mare, nu mai conta nimic. Marius considera ca femeia trebuie sa asculte si sa-si respecte barbatul. Din cauza ca femeia lui nu se conforma exact dorintelor lui, baiatul avea des accese de gelozie si atunci o lovea. Cam de anul acesta, Cristina a inceput sa caute motive de cearta. "Ea credea ca eu o bat, dar eu nu o bateam, ci numai o certam. Sa te indragostesti la 15 ani de cineva… o duci cam rau! Asta pentru ca ea practica meseria. Daca ea nu ar mai practica meseria ar fi o dragoste frumoasa", sustine baiatul.

IMPACARE. In vara aceasta, Cristina a fost plecata doua luni in Germania, la sora ei. Cand s-a intors de acolo, ea nu a mai vrut sa mai fie prietena lui Marius. Suparat si cu coada intre picioare, baiatul a revenit in casa parintilor sai. Si a scris la "Din Dragoste", sperand ca asa va reusi sa o aduca inapoi pe cea care i-a furat inima. Dar pana sa ajunga la el caravana emisiunii "Din Dragoste", cei doi s-au impacat. "Eu i-am zis: "Cristina, ne luam numai daca te lasi de meserie"", sustine el. "M-am lasat de meserie ca nu mai vreau sa-l fac pe el sa sufere. Nu mai vreau sa merg deloc! Vreau sa ma angajez. M-am hotarat sa ma casatoresc, sa-mi schimb viata! Ma simt pregatita... mai ales ca am ambitie!", a marturisit ea. Intreaga lor poveste de iubire, in seara aceasta, la ora 20:15, la "Din Dragoste", la Antena 1.

SUPARARE

"Ea credea ca eu o bat, dar eu nu o bateam, ci numai o certam. Asta pentru ca ea practica meseria asta, ca daca nu, ar fi o dragoste frumoasa" - Marius

SARACIE

"De 13 ani practic meseria! Primul client 10 marci… Nu ma simteam bine, da’ n-aveam incotro, parintii mei sunt despartiti, suntem saraci..." - Cristina
×
Subiecte în articol: dragoste marius mass-media