x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Din dragoste - Vinovat fata de nevasta

Din dragoste - Vinovat fata de nevasta

de Cristian Petru    |    28 Iun 2005   •   00:00
Din dragoste - Vinovat fata de nevasta

Dumitru vrea sa ii spuna sotiei ca o iubeste dupa 35 de ani de calcat stramb.

E insurat de aproape 35 de ani, dar in perioada asta si-a tot inselat nevasta. Crede chiar ca ultima sa amanta l-a blestemat. Acum, Dumitru se simte vinovat fata de sotia sa, Ana, cea care i-a stat alaturi tot timpul. Si vrea sa ii spuna ca o iubeste.

Dumitru si Ana s-au cunoscut la o nunta, prin 1970. S-au vazut, s-au placut, ce-a mai ramas de facut: sa se ia. Au facut nunta in acelasi an si Dumitru spune ca a avut o casnicie frumoasa, fara certuri semnificative. Sustine ca nu bea, nu fumeaza si ca a stiut sa se descurce, astfel incat familiei lui sa nu-i lipseasca nimic. Recunoaste totusi ca a fost cam iubaret, insa a incercat sa-si multumeasca si sotia. Si niciodata nu i-a trecut prin gand sa se desparta de ea. De meserie economist, Dumitru nu avea un program fix. Lipsea mult de acasa, spunandu-i sotiei ba ca este de serviciu la C.A.P., unde era contabil-sef, ba ca este de serviciu la fostele consilii populare sau la sectoarele de partid. In realitate, noptile si le petrecea cu iubitele. "Stiam chiar cum sa-mi programez perioadele de sex, ca sa-i zic asa, deci niciodata nu au fost clipe sa nu ma gandesc la muierea mea, chiar daca eram deasupra amantelor, gandul era tot la muierea mea", marturiseste barbatul. El spune ca, in cei 35 de ani de casatorie, a avut relatii intime cu peste 15 femei. Nu ducea lipsa de sex, dupa cum spune, pentru ca avea femei garla, dar niciodata nu a contactat boli venerice, cu toate ca nu a folosit prezervativ. Dar era un barbat foarte posesiv, chiar si cu amantele. "In afara de muierea mea, traiam cu cate una doi-trei ani, iar in acea perioada nu le dadeam voie sa aiba relatii cu alti barbati, in afara de sotii lor. Din pacate, pe toate pe care le-am cunoscut, sotii lor au mirosit si au divortat de ele. Eu niciodata nu le-am promis ca ma casatoresc cu ele, le-am spus adevarul - ca sunt casatorit, am copii, iar daca vor sa ne iubim de voie buna, bine, daca nu, nu", spune Dumitru.

DECLARATIE. Dumitru vrea sa ii spuna Anei ca o iubeste

ESCAPADE AMOROASE. Barbatul chiar se lauda cu aventurile lui extraconjugale. "Intr-o noapte de toamna, m-am culcat cu o iubita in cabina de la bascula unde se faceau cantariri de cereale, animale etc. Dupa o perioada am adormit, dar cum stiam ca socrul meu era in Bucuresti si ma cam vana, m-am trezit imediat; era luna si, cand ma uit spre geam, vad pe socrul meu cum se uita spre noi. Cred ca era mijlocul noptii, iar iubita dormea dezbracata cu fata in sus. De frica nu am miscat-o, eu am ramas stana de piatra. Spre dimineata incepuse sa se lumineze, iar oamenii urmau sa vina la munca si, cand ma mai uit o data spre geam, ce observ: un cal dormea din picioare, nu era deci socrul meu." Alta data, cu aceeasi iubita, noaptea, vara fiind, a facut amor pe camp. Iar socrul... era tot in Bucuresti. "Ne-am culcat pe camp, intr-o livada. Era cald, iarba era mare si noi eram sub un cires inflorit. Nu mai stiu ce s-a petrecut, era o noapte senina, dar cand sa ma urc peste dansa, aud zgomote si m-am speriat. Cand colo, erau doi care faceau dragoste sus intre crengile ciresului", mai povesteste Dumitru. Si nevasta lui Dumitru, Ana, si-a dat seama in atatia ani ca sotul ei mai calca stramb, insa Dumitru a reusit s-o tina langa el. "Omule, curvele nu te duc la bine, iti mananca banii, ai sa ramai pe drumuri, ca eu nu te mai pot iubi, nu mai pot suporta", ii spunea la nervi femeia.

NEVASTA. Ana a iertat tot timpul escapadele lui Dumitru

GHINIOANE. Sirul iubitelor a continuat, dar, dupa cum singur marturiseste, ultima i-a pus capac. A cunoscut-o prin 1991. Ea era cu 18 ani mai mica decat el. Pe atunci, el era administratorul unei firme de constructii, cand la un moment dat a venit o fata pentru un post. S-a indragostit imediat de ea, iar fata a cedat pana la urma, desi era casatorita si avea si un copil. Femeia a divortat pana la urma, intrucat sotul ei aflase ca-i este infidela. Relatia lui Dumitru cu aceasta femeie a fost cea mai lunga relatie extraconjugala a lui: a tinut cinci ani. "Dar de atunci m-am lecuit, nu am mai cunoscut temperatura altei «pasarici»", spune barbatul. Atunci au inceput insa necazurile lui Dumitru. Necazuri care, crede el, sunt rezultatul blestemelor ultimei iubite. Mai intai, intr-un moment de neatentie, a fost lovit de o masina. A avut mana rupta si alte fracturi, pentru care a stat prin spitale doi ani. Apoi, prin 1993, i s-au furat bijuteriile si valuta, in valoare de vreo cinci milioane de lei pe vremea aia. In 1994 i s-a furat o Dacie nou-nouta. A banuit atunci ca ar fi fost mana amantei, care, din dorinta de a se razbuna pe Dumitru, se asociase cu diversi dubiosi. "Eu eram aerian, nu am cautat hotii", spune barbatul. Apoi si-a rupt piciorul si iarasi a fost spitalizat. "Frica, emotiile, munca istovitoare, ca munceam zi si noapte sa recuperez ce am pierdut, pentru ca era sa joc chiar si apartamentul, toate acestea au dus la imbolnavirea mea. Am ajuns hipertensiv, diabetic si cu multe alte boli. In final, nu am mai fost in stare sa muncesc si m-am pensionat pe caz de boala."

REGRETE. Acum, Dumitru se simte vinovat fata de sotie, gandindu-se cat a suferit aceasta din cauza lui. Vrea sa ii spuna "te iubesc", ca nu i-a zis niciodata. "Dar de iubit am iubit-o intotdeauna. Probabil si de frica nu i-am spus, ca daca ii spuneam poate isi lua boii lui Dumnezeu in cap si ma parasea", spune Dumitru. Asa ca a scris la "Din Dragoste". Vrea sa ii spuna nevestei ca o iubeste in fata tuturor. Intreaga poveste a celor doi, detalii picante despre aventurile lui Dumitru, dar si reactia Anei, in seara aceasta, la ora 20:30, la "Din Dragoste", la Antena 1.

PROBA
Saptamana trecuta, la emisiunea "Din Dragoste", Marioara a vrut sa se impace cu sotul ei, Mihai. Cei doi s-au intalnit prima data in 1977. S-au placut si s-au hotarat sa se casatoreasca. Au facut pentru prima data dragoste, ea a ramas insarcinata, dar el nu a mai vrut sa o ia de nevasta. Marioara a nascut o fetita care, din cauza faptului ca femeia a fost tot timpul suparata in timpul sarcinii, este mai bolnavicioasa. Mihai s-a casatorit cu o tanara din Constanta, de care insa a divortat repede si a luat-o de nevasta pe Marioara. S-au mutat in Constanta, au mai facut un baiat, dar in casnicia lor au inceput sa apara problemele. Mihai era mai tot timpul plecat la parintii lui la Botosani, iar Marioara a aflat ca acolo el avea o relatie cu o alta femeie. Relatie care dura de vreo 15 ani. Baiatul lui Mihai si al Marioarei a scris la "Din Dragoste", femeia a venit in studioul emisiunii, dar barbatul nu a vrut sa se mai intoarca la familia lui.
×
Subiecte în articol: dragoste dumitru s-au mass-media nevasta