x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doi cetăţeni bulgari au murit într-un accident produs pe DN7, în zona localităţii Zam

Doi cetăţeni bulgari au murit într-un accident produs pe DN7, în zona localităţii Zam

de Agerpres    |    30 Mai 2014   •   21:30
Doi cetăţeni bulgari au murit într-un accident produs pe DN7, în zona localităţii Zam

Doi cetăţeni bulgari şi-au pierdut viaţa, iar alţi patru, între care şi o fetiţă de doi ani, au fost răniţi în urma unui accident de circulaţie care s-a produs vineri după amiază pe DN 7, între localităţile hunedorene Zam şi Burjuc.

Potrivit primelor cercetări ale Poliţiei Rutiere, vinovat de producerea accidentului este un bărbat de 39 de ani, din municipiul Brăila, care, aflat la volanul unui camion TIR, nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a lovit în plin maşina cu care circulau cetăţenii bulgari.

"Din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de carosabil umed, autotrenul a derapat şi a pierdut controlul direcţiei într-o curbă, pătrunzând pe contrasens şi tamponând frontal un autoturism înmatriculat în Bulgaria. Autoturismul era condus de un cetăţean bulgar în vârstă de 31 de ani. În urma impactului a rezultat decesul a doi pasageri din autoturism, rănirea conducătorului autoturismului şi a altor trei pasageri din maşină, printre care şi o minoră de doi ani, toţi cetăţeni bulgari", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, subcomisar Bogdan Niţu.

La faţa locului au intervenit mai multe ambulanţe şi două maşini de descarcerare, pentru a salva victimele din autoturismul avariat. Echipajele de prim-ajutor şi pompierii militari de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara au fost nevoiţi să taie bucăţi din maşina implicată în accident, pentru a putea scoate afară patru dintre persoanele rămase blocate în autovehicul.

Victimele au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Traficul rutier a fost blocat total pe DN7 aproximativ o oră şi 30 de minute.

×
Subiecte în articol: accident rutier