x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doi maghiari, arestaţi după ce au cultivat canabis în judeţul Tulcea, unde au o casă de vacanţă

Doi maghiari, arestaţi după ce au cultivat canabis în judeţul Tulcea, unde au o casă de vacanţă

de Mediafax    |    02 Aug 2012   •   11:42
Doi maghiari, arestaţi după ce au cultivat canabis în judeţul Tulcea, unde au o casă de vacanţă

Politistii de frontiera tulceni au depistat doi maghiari, frati gemeni, care au plantat si intretinut, pe un teren agricol aflat in apropierea localitatii Chilia Veche, unde cei doi detin o casa de vacanta, o cultura de canabis, in prezent acestia fiind arestati, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unui comunicat al Garzii de Coasta, in data de 31 iulie, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Chilia - Garda de Coasta au depistat, in apropiere de localitatea Chilia Veche, doi barbati care efectuau lucrari de intretinere pe un teren agricol cultivat cu plante care aveau caracteristicile canabisului.
In urma verificarilor, oamenii legii au constatat ca cei doi barbati sunt cetateni maghiari, in varsta de 43 de ani, frati gemeni, si detin in zona o casa de vacanta.
Pe terenul agricol respectiv au fost descoperite 63 de fire de plante de canabis, cu dimensiuni intre 50 de centimetri si doi metri. Plantele au fost ridicate si sigilate, fiind predate catre D.I.I.C.O.T. Tulcea, iar cei doi maghiari au fost dusi la sediul SPF Chilia pentru cercetari.
Ei sunt cercetati pentru cultivare, producere, fabricare, experimentare, extragere, preparare, transportare, oferire, detinere ori alte operatiuni privind circulatia drogurilor de risc.
Cei doi barbati au fost prezentati Tribunalului Tulcea care a emis pe numele lor mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile.

×