x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doi proprietari de maşini off-road le-au pus la dispoziţia Ambulanţei Prahova pentru intervenţii

Doi proprietari de maşini off-road le-au pus la dispoziţia Ambulanţei Prahova pentru intervenţii

de Mediafax    |    03 Feb 2012   •   15:49
Doi proprietari de maşini off-road le-au pus la dispoziţia Ambulanţei Prahova pentru intervenţii

Doi ploiesteni, proprietari de masini off road foarte puternice, care pot rula pe orice fel de teren, au pus la dispozitia Serviciului de Ambulanta Prahova autovehiculele pentru a interveni in zonele greu accesibile, o astfel de interventie avand loc chiar azi.

Directorul Serviciului de Ambulanta Judetean Prahova, medicul Daniel Nicolae, a declarat ca a fost contactat telefonic, pe numarul secretariatului institutiei, de doua persoane din Ploiesti care si-au oferit ajutorul in aceasta perioada, prin punerea la dispozitia SAJ a doua masini off road.

Cei doi au spus ca fac acest gest intrucat vor sa vina in sprijinul bolnavilor din zonele izolate, unde autospecialele Serviciului de Ambulanta nu pot ajunge.

Medicul Daniel Nicolae a precizat ca cei doi au spus ca vor insoti masinile SAJ pana unde acestea pot inainta, dupa care vor prelua echipajul si vor merge in continuare, pana la pacientii din zone unde se ajunge foarte greu din cauza caderilor masive de zapada.

O astfel de interventie a avut loc azi, in localitatea Meri, unde ambulanta nu putea ajunge. Autospeciala a mers pana unde a fost posibil, dupa care echipajul medical a fost preluat de masina de teren si dus pana la pacientul care suferea de insuficienta respiratorie.

×
Subiecte în articol: masini off road ambulanta prahova