x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doi tineri din Giurgiu i-au furat unui bătrân TOT ce avea în casă. Au luat și plita de la sobă!

Doi tineri din Giurgiu i-au furat unui bătrân TOT ce avea în casă. Au luat și plita de la sobă!

26 Iun 2014   •   18:35
Doi tineri din Giurgiu i-au furat unui bătrân TOT ce avea în casă. Au luat și plita de la sobă!

Poliţiştii de la Poliţia Municipiului Giurgiu au fost sesizaţi de un bărbat de 33 ani, din municipiul Giurgiu, că din imobilul aparţinând tatălui său, situat în extravilanul comunei Stăneşti, au fost furate mai multe bunuri. Polițiștii au început cercetările și i-au  identificat pe autori. E. M. I., de 18 ani şi S.I.C., de 16 ani, ambii din comuna Stăneşti, judeţul Giurgiu.

Poliţiştii au stabilit că hoții  au pătruns în imobilul pe care S. M., de 64 ani, îl deţine în extravilanul comunei Stăneşti,  de unde au furat  o motosapă, diverse scule agricole (sapă, cazma, greblă, lopată, etc.), o chiuvetă din fontă, un aragaz,  scaune metalice pliabile , alte bunuri menajere, și chiar plita de la sobă, toate în valoare de aproximativ 3.000 lei. Obiecte metalice le-au comercializat ulterior la centrele de colectare a fierului vechi din municipiul Giurgiu. Cei doi tineri sunt cercetaţi acum în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii de furt calificat.

×
Subiecte în articol: furt giurgiu plita de la soba