x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doliu în cultura românească! Fiica marelui dirijor și muzician Marin Constantin, Noemi Marin, a murit

Doliu în cultura românească! Fiica marelui dirijor și muzician Marin Constantin, Noemi Marin, a murit

de Vali Deaconescu    |    20 Iun 2023   •   18:15
Doliu în cultura românească! Fiica marelui dirijor și muzician Marin Constantin, Noemi Marin, a murit
Sursa foto: pixabay.com

Fiica marelui dirijor și muzician Marin Constantin, Noemi Marin, a murit la vârsta de 68 de ani. Anunțul fost făcut de Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”.

„Corul Național de Cameră „Madrigal - Marin Constantin” anunță cu regret trecerea în neființă a celei care a fost Prof. Univ. Dr. Noemi Marin, profesor de retorică și discurs politic la Florida Atlantic University, Statele Unite ale Americii.

Fiica marelui dirijor și muzician Marin Constantin, Noemi Marin, s-a născut la București, pe 2 decembrie 1954 și s-a stins din viață la 68 de ani, pe 19 iunie 2023.

Aceasta a fost autoarea a peste 11 volume și 400 de articole publicate în impresionanta sa carieră. Cu un doctorat în retorică de la University of Maryland, College Park, Noemi Marin a fost profesor la Florida Atlantic University, specializată în retorică și discurs politic în Europa de Est înainte și după 1989.

Dumnezeu să o odihnească în pace.

Condoleanțe familiei îndurerate”.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×