x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dolj: Bărbatul care a evadat a fost dat în consemn la frontieră. Este căutat de 800 de polițiști

Dolj: Bărbatul care a evadat a fost dat în consemn la frontieră. Este căutat de 800 de polițiști

19 Noi 2021   •   08:20
Dolj: Bărbatul care a evadat a fost dat în consemn la frontieră. Este căutat de 800 de polițiști

Bărbatul care, joi seara, a evadat din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj a fost dat în consemn la frontieră. Este căutat de 800 de polițiști și de câini antrenați pentru misiuni de căutare.

Căutarea tânărului de 23 de ani, evadat în cursul serii trecute, din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj, a continuat pe parcursul întregii nopți, fiind mobilizați peste 800 de polițiști de la toate structurile, anunță reprezentanții Poliției.

De asemenea, tânărul a fost dat în urmărire națională și în consemn la fontiera de stat a României și au fost instituite filtre rutiere în tot judeţul Dolj.

Totodată, au fost organizate echipe de căutare în municipiul Craiova, în oraşul Filiaşi și în comunele Unirea şi Motăței. În activități sunt folosiți și câini de urmă.

În plus, polițiștii au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere video în vederea stabilirii itinerariului evadatului.

Un bărbat de 23 de ani a evadat, joi seara, din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

Tânărul are 1.77 metri înălţime, 65 kg, constituție atletică, faţă ovală, păr scurt şaten, ochi căprui, nebărbierit recent.

În momentul evadării deţinutul era îmbrăcat cu o geacă de culoare verde, prevăzută cu glugă, cu interior roşu, pantaloni închişi la culoare, iar în picioare avea încălţăminte de culoare închisă.

Bărbatul fusese condamnat la executarea a 3 ani închisoare, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt.

Polițiștii doljeni au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: evadat dolj