x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dominic Fritz, la MAI pentru a discuta despre problema migranților din Timișoara

Dominic Fritz, la MAI pentru a discuta despre problema migranților din Timișoara

16 Feb 2021   •   10:40
Dominic Fritz, la MAI pentru a discuta despre problema migranților din Timișoara
Sursa foto: Hepta

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a venit la Ministerul Afacerilor Interne pentru a discuta despre problema migranților care vin din Serbia și vor să treacă ilegal granița cu Ungaria.

„Vreau să atrag atenţia asupra faptului că noi avem acum peste două treimi din aceşti migranţi care sunt înregistraţi la Timişoara. Mulţi dintre ei revin la Timişoara după ce sunt cazaţi în centre peste tot în ţară, pentru că din Timişoara speră să plece mai departe. Aşa că Timişoara este oraşul care suportă consecinţele acestui fenomen şi eu o să am o discuţie cu domnul ministru despre cum putem să combatem ca naţiune acest fenomen, pentru că noi ca oraş nu putem să rezolvăm această problemă naţională", a declarat, marţi, Dominic Fritz, în faţa MAI.

De asemenea, acesta a precizat că există o zonă în jurul Gării de Nord din Timișoara unde sunt zeci de migranți care nu au unde să stea.

Primăria Timişoarei a plasat în carantină, în numai două săptămâni, peste 1.000 de străini care au vrut să ajungă ilegal în ţara noastră. 

×
Subiecte în articol: Dominic Fritz timisoara migranti