x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DOSARUL TRANSFERURILOR. MM Stoica şi George Copos cer schimbarea regimului de detenţie

DOSARUL TRANSFERURILOR. MM Stoica şi George Copos cer schimbarea regimului de detenţie

30 Apr 2014   •   08:14
DOSARUL TRANSFERURILOR. MM Stoica şi George Copos cer schimbarea regimului de detenţie
UPDATE 10:56 - Magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au amânat pentru 14 mai judecarea cererilor prin care fostul manager al echipei Steaua, Mihai Stoica şi George Copos, fost acţionar majoritar FC Rapid, solicită schimbarea regimului de detenţie.

În cazul lui Mihai Stoica, avocaţii acestuia au transmis instanţei că au reziliat contractul de reprezentare semnat cu fostul manager al echipei Steaua, astfel încât el trebuie să îşi angajeze alţi avocaţi.

Procesul lui George Copos a fost amânat deoarece la dosar nu a fost depusă decizia judecătorului delegat de la penitenciar.
............................

Fostul manager al echipei Steaua, Mihai Stoica, şi George Copos, fostul acţionar majoritar FC Rapid cer, astăzi, schimbarea regimului de detenţie, la Judecătoria Sectorului 5.

Cei doi sunt încarceraţi la penitenciarul Rahova, în regim închis, ei fiind condamnaţi în dosarul "Transferurilor", anunţă Digi24.

Mihai Stoica a primit trei ani şi şase luni de închisoare, în timp ce George Copos, trei ani şi opt luni.

Gheorghe Popescu, condamnat la o pedeapsă de trei ani, o lună şi zece zile, în acelaşi dosar, şi-a retras cererea de schimbare a regimului de detenţie din cel închis într-unul mai blând, pe care o înaintase la aceeaşi judecătorie.

×