x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Două microbuze s-au ciocnit la ieşirea din Bistriţa. Cinci persoane au fost rănite

Două microbuze s-au ciocnit la ieşirea din Bistriţa. Cinci persoane au fost rănite

de Agerpres    |    23 Aug 2014   •   16:17
Două microbuze s-au ciocnit la ieşirea din Bistriţa. Cinci persoane au fost rănite

Cinci persoane, printre care şi un copil, au ajuns sâmbătă după-amiază la spital după ce două microbuze s-au ciocnit pe DN 17, la ieşirea din municipiul Bistriţa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Oana Andreica, şoferul unui microbuz care se deplasa dinspre Valea Bârgăului spre Bistriţa a pierdut controlul volanului după ce i-a explodat o anvelopă şi a pătruns pe contrasens, unde a acroşat un alt microbuz, în cele din urmă ajungând într-un şanţ de pe marginea drumului.

În primul microbuz se aflau şoferul, un bărbat de 42 ani, soţia sa, în vârstă de 40 ani, şi fiica lor de opt ani, toţi având nevoie de îngrijiri medicale în urma impactului, iar ceilalţi doi răniţi sunt din al doilea microbuz implicat în accident.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Ioan Budurlean, a spus că la faţa locului s-au deplasat echipajul de terapie intensivă mobilă şi un echipaj de prim ajutor ale SMURD şi două echipaje ale Ambulanţei, însă răniţii nu sunt în stare gravă.

Din cauza accidentului, traficul rutier pe DN 17, la intrarea în municipiul Bistriţa dinspre Vatra Dornei, s-a desfăşurat cu greutate.  

×
Subiecte în articol: accident rutier dn 17