x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ecaterina Andronescu: Premierul a făcut bine că a intervenit. Elevii au fost victime

Ecaterina Andronescu: Premierul a făcut bine că a intervenit. Elevii au fost victime

05 Iul 2013   •   15:24
Ecaterina Andronescu: Premierul a făcut bine că a intervenit. Elevii au fost victime

Fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, a declarat, în cadrul unei emisiuni TV, că premierul Victor Ponta a făcut bine că a intervenit în cazul de la liceul Bolintineanu, evenimentele putând avea consecințe grave asupra elevilor.

”Nu cred că în acest fel trebuie tratați elevii, mai ales la acest liceu și după o zi de examen. Mă bucur că a intervenit primul ministru. Derapajul putea avea consecințe grave asupra sănătății elevilor”,  a spus Andronescu.

Potrivit fostului ministru, elevii au fost doar victime. "Eu  cred că elevii au fost victime. Cei care se fac vinovați de acest derapaj nu sunt elevii. Cred că cei care au primit și cei care au dat sunt în egală măsură vinovați”, a spus Andronescu, care a precizat că metodologia nu a fost respectată la acest examen.

”Eu, dacă aș fi știut dinainte aș fi schimbat comisia de bacalaureat și aș fi mutat elevii în alt centru de evaluare. Derapajul a pornit pentru că nu a fost repectată metodologia”, a mai spus fostul ministru al Educaţiei.

×