x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Eduard Novak a anunțat finalizarea analizei preliminare a Strategiei Naționale pentru Sport

Eduard Novak a anunțat finalizarea analizei preliminare a Strategiei Naționale pentru Sport

09 Dec 2021   •   11:00
Eduard Novak a anunțat finalizarea analizei preliminare a Strategiei Naționale pentru Sport
Sursa foto: Foto: Facebook/ Eduard Novak

Ministrul Sportului Eduard Novak a anunțat miercuri seara că analiza preliminară a Strategiei Naționale pentru Sport a fost finalizată, concluziile primei etape fiind prezentate unui grup interministerial.

Într-o postare pe facebook, Novak a precizat: „Eu nu îmi doresc ca această Strategie să rămână un simplu document. Pentru aceasta, sunt extrem de importante consultările cu principalii stakeholderi din sport, care vor continua până la finalul lunii februarie.

Doar implicarea pe scară largă a actorilor relevanți și interesați poate construi o strategie care să aibă cu adevărat un impact major pe termen scurt, mediu și lung.

Le mulțumesc tuturor celor care contribuie sau susțin acest proces de restartare a sportului românesc! Împreună vom reuși!”

Eduard Novak spune de asemenea că „mesajul că sportul este important a ajuns la urechile tuturor”, făcând referire la ședința interministerială, prezidată de vicepremierul Kelemen Hunor, la care au mai participat reprezentanți ai Administrației Prezidențiale, Ministerului Sportului, Ministerului Apărării Naționale, Cabinetului Vicepremierului, Ministerului Educaţiei și Federației Sportului Școlar și Universitar, Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, precum și ai Ministerului Sănătății.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: eduard novak