x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elena Udrea RECUNOAȘTE gestul INTERLOP, pe Facebook: "Am vrut să-i transmit că..."

Elena Udrea RECUNOAȘTE gestul INTERLOP, pe Facebook: "Am vrut să-i transmit că..."

09 Feb 2015   •   22:15
Elena Udrea RECUNOAȘTE gestul INTERLOP, pe Facebook: "Am vrut să-i transmit că..."

Elena Udrea a reacționat imediat pe Facebook, văzând că gestul său mafiot face vâlvă în mass-media românească. Elena Udrea a precizat, pe Facebook, că gestul său se adresa unei persoane dragi ei, căreia a vrut să-i transmită că e bine.

"Văd că gestul meu Parlament în care am dus mâna la nas a creat mare vâlvă şi s-a transformat în subiect de analiză semiotică.
În realitate, e un semn pe care l-am făcut unei persoane dragi mie, căreia am vrut să-i transmit că "totul e în regulă".

Elena Udrea a făcut un gest foarte ciudat după discursul de astăzi, din Parlament. Udrea şi-a atins de mai multe ori nara dreaptă, ipostază în care a mai fost surprins şi Sile Cămătaru, la un moment foarte important al vieţii. Elena Udrea l-a făcut de mai multe ori, spre camerele video ale presei adunate în Parlament pentru discurs şi vot.

Majoritatea comentariilor pe baza gestului Elenei Udrea aduc în discuție serialul The Sopranos, unde "mafiotii" fac exact același semn, pentru a răspunde scurt sau fără să fie auziți. Gestul semnifică un acord sau un "ok". În principiu, în unele grupuri, cel care îl face își dă acordul pe baza unei discuții avute anterior, în altele se lansează o amenințare mortală.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea udrea gest interlop facebook