x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elena Udrea, vizitată de mama sa în arestul Poliţiei Capitalei

Elena Udrea, vizitată de mama sa în arestul Poliţiei Capitalei

13 Feb 2015   •   11:03
Elena Udrea, vizitată de mama sa în arestul Poliţiei Capitalei

Elena Udrea, arestată preventiv în dosarul Microsoft, a fost vizitată de mama sa, în această dimineață, la arestul Poliţiei Capitalei.

Mama Elenei Udrea i-a adus fostului ministru un pachet cu alimente şi apă, intrând în arestul central al Poliţiei Capitalei fără să facă declaraţii.

Potrivit legii, o persoană arestată preventiv are dreptul la minim patru vizite pe lună, cu excepţia primei vizite, care nu trebuie programată, pentru ca o persoană să aducă la arest haine şi alte obiecte personale ale celui încarcerat.

Ziua de vizită este programată în funcţie de iniţiala numelui de familie, dar la cerere poate fi înlocuită cu o altă zi. În caz de necesitate, cu aprobarea şefului de arest, vizitele pot fi suplimentate. O persoană aflată în arest poate da cel puţin un telefon pe lună, dar, ca şi în cazul vizitelor, dacă intervine o situaţie deosebită, aceasta poate solicita, în scris, să primească mai multe vizite.

Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, este arestată preventiv în dosarul Microsoft, după ce instanţa supremă a emis pe numele ei un mandat pentru 30 de zile. Decizia a fost contestată de avocaţii Elenei Udrea şi va fi judecată tot la instanţa supremă.

×