x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Explozie la mina Uricani, cu patru victime. Al patrulea miner a fost găsit mort

Explozie la mina Uricani, cu patru victime. Al patrulea miner a fost găsit mort

30 Oct 2017   •   08:19
Explozie la mina Uricani, cu patru victime. Al patrulea miner a fost găsit mort

Update: Minerul dat dispărut luni dimineață în explozia de la Uricani a fost găsit fără viață. Acesta a fost descoperit la 100 de metri de locul exploziei, iar din păcate nu mai dădea niciun semn de viață. Minerul nu a fost scos până la această oră.

UPDATE Doi dintre minerii răniţi în explozia din subteranul minei Uricani au ajuns la Spitalul de Urgenţă din Petroşani şi au fost introduşi în sălile de operaţie pentru evaluare, a declarat, pentru AGERPRES, directorul unităţii medicale, dr. Alin Vasilescu.

"Victimele prezintă arsuri şi sunt în procedură de evaluare împreună cu chirurgul plastician", a spus Vasilescu.

Potrivit acestuia, un al treilea miner rănit va fi adus cu o ambulanţă la spital.

După evaluarea stării de sănătate a victimelor se va decide dacă se impune sau nu ca răniţii să fie transportaţi spre alte spitale.

 

Stire initiala O explozie s-a produs, luni dimineață, în subteranul minei Uricani, din primele informații obținute de Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Hunedoara reieșind că este vorba de patru victime, dintre care una este dată dispărută, o altă persoană este rănită foarte grav, iar două sunt rănite ușor.

Purtătorul de cuvânt al ITM Hunedoara, Sorin Istrate, a declarat că operațiunile pentru salvarea victimelor sunt în plină desfășurare.

AGERPRES/

×