x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fabricadediscounturi.ro - cea mai nouă țeapă pentru amatorii de chilipiruri online

Fabricadediscounturi.ro - cea mai nouă țeapă pentru amatorii de chilipiruri online

17 Oct 2014   •   19:08
Fabricadediscounturi.ro - cea mai nouă țeapă pentru amatorii de chilipiruri online
Sursa foto: Fabricadediscounturi.ro - cea mai nouă țeapă pentru amatorii de chilipiruri online

Activitatea magazinului online "Fabrica de Discounturi - Black Friday Zi de Zi", a fost suspendată de banca cu care deținătorii site-ului aveau contract, pentru suspiciunea de fraudă. Magazinul online Fabrica de Discounturi avea un mod foarte simplu de functionare. Magazinul online oferea tot felul de electronice (telefoane, tablete, etc) la preturi halucinant de mici. Atât de ieftine, încât ți-ai fi luat câte două din toate.

Plata se făcea exclusiv online, iar în termenii și condițiile afișate pe site apăreau lucruri foarte bizare. Cum ar fi, daca un client iși dădea seama de țeapă și anula comanda, magazinul nu era obligat să-i returneze banii. Ori, magazinul putea sa anuleze comanda și să nu ramburseze comanda. Pe scurt, oamenii plateau online o suma de bani de la care isi puteau lua "la revedere".

Iată ce scrie în contractul afișat pe site:

"In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de FABRICA DE DISCOUNTURI si isi revoca acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unei Comenzi, Clientul va indica motivele revocarii acordului. Daca in urma revocarii acordului, clientul solicita in mod expres si neechivoc anularea comenzilor aflate in derulare, FABRICA DE DISCOUNTURI nu este obligata sa le anuleze si/sau sa ramburseze clientului sumele achitate".

"FABRICA DE DISCOUNTURI poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese"

Ce zice banca




Ce zice FABRICA DE DISCOUNTURI



Potrivit mai multor surse din mediul online, în general bloggeri, cunoscuți pentru evaluări exagerate sau părtinitoare și în alte cazuri, prejudiciul ar fi de trei milioane de euro. S-ar fi făcut 14.000 de comenzi, dar, daca suma medie s-ar încadra la 150 de lei, prejudiciul s-ar situa undeva la 50.000 de euro.

×
Subiecte în articol: fabrica de discounturi