x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fane Căpăţână se dădea poliţist! Ce făcea interlopul într-un complex comercial din Ilfov

Fane Căpăţână se dădea poliţist! Ce făcea interlopul într-un complex comercial din Ilfov

09 Ian 2014   •   21:05
Fane Căpăţână se dădea poliţist! Ce făcea interlopul într-un complex comercial din Ilfov

Interlopul Fane Căpăţână a fost prins, joi, într-un complex comercial din Ilfov, la scurt timp după ce i-a prezentat unui comerciant o legitimaţie falsă de poliţist şi a luat de la acesta suma de 60 de lei pentru a nu iniţa un control. Ştefan Dinu, zis Fane Căpăţână, un fost lider al lumii interlope bucureştene, a fost observat de o echipă de poliţişti în civil, în complexul comercial "Dragonul Roşu" în timp ce lua o sumă de bani de la un comerciant căruia, în prealabil, i-a arătat o legitimaţie de poliţist.

În urma percheziţiei corporale, în buzunarele bărbatului au fost găsite atât o legitimaţie falsă, similară celor folosite de poliţişti, cât şi banii luaţi de la victimă. Judiciariştii ilfoveni au stabilit că, folosindu-se de legitimaţia respectivă, Fane Căpăţână ar fi înşelat şi alţi comercianţi din complexul comercial respectiv, de la care ar fi încasat diferite sume de bani pentru a nu declanşa controale economico-financiare la standurile patronate de aceştia.

Suspectul a fost încătuşat şi dus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov pentru audieri urmând să fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Buftea cu propunere de arestare preventivă pentru înşelăciune, fals şi uz de fals şi uzurpare de calităţi oficiale. Ştefan Dinu fusese eliberat condiţionat, la data 6 martie 2013, din Penitenciarul Bistriţa, unde ispăşea o pedeapsă de şapte ani pentru înşelăciune.

Mai multe informatii, aici.

×
Subiecte în articol: fane capatana