x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fata de la Barletto, decorată de Băsescu

Fata de la Barletto, decorată de Băsescu

de Gabi Golea    |    06 Noi 2012   •   15:26
Fata de la Barletto, decorată de Băsescu

Lovitură în lumea piţipoaneclor şi fanţilor de Dorobanţi. Fauna mondenă a Bucureştilor şi-a restrâns aria de expunere după ce, pe două locante de lux, Fiscul a pus lacătul pentru neregulile grave financiare. La Barletto şi Bamboo – ambele din zona Lacului Tei – inspectorii Gărzii Financiare au descoperit că nu erau înregistrate vânzările în casele de marcat. În consecinţă a fost suspendată activitatea celor două cluburi de noapte pentru o perioadă de trei luni. Proprietarul Bamboo este un italian, Joshua Castellano, din zona Napoli, despre care referinţele din mass-media arată că ar avea rădăcini în familie spre Camorra. Bamboo a fost, în urmă cu câţiva ani, cuprins de un incendiu ale cărui cauze şi motive au rămas ascunse în ceaţă de trecerea timpului şi lipsa de hotărâre a inspectorilor.




Clubul Barletto are şi el o istorie zbuciumată în zona economică. Locanta este "moştenitoarea” cluburilor Turabo şi anterior Cuba, care au falimentat.
Turabo a fost deţiut de Dragoş Stoian, sora lui Crina Gabriela Runcianu şi Oana Cârjoi, figuri prezente în manifestările mondene. După faliment, Turabo a fost preluat de doamna Costaciuc şi fiica acesteia, Andreea. Club Barletto a arătat o faţă nouă, după investiţii şi o prosperitate, ale cărei baze au fost acum zdruncinate de inspectorii fiscali. Asociaţii clubului au contestat decizia Fiscului şi, se pare că stabilimentul rămâne deschis până la închiderea procesului. În cele două cluburi au fost văzuţi în dese rânduri şi fiica preşedintelui Băsescu, EBA, singură sau împreună cu actualul soţ, cunoscut sub numele de Sida.

Ei sunt prieteni cu Andreea Costaciuc, o tânără blondă cu o biografie legată de regimul Băsescu. După studii la SNSPA, Andreea a fost angajată la Palatul Cotroceni, unde a lucrat din 2008 până în martie 2012. Ea a fost consilier la Administraţia Prezidenţială, având în fişa postului "evaluarea impactului acţiunilor publice ale Preşedintelui României şi elaborarea unor  analize asupra impactului mediatic în presa scrisă, audio-video şi on-line”. De asemenea, Andreea asigura şi relaţia cu presa.

Adreea Costaciuc s-a remarcat rapid la Cotroceni, dovadă că după un an şi ceva  de prestaţie a fost decorată de preşedintele Traian Băsescu, "în semn de apreciere deosebită a activităţii eficiente la îndeplinirea cu succes şi  profesinalism  a atribuţiilor ce revin Administraţiei Prezidenţiale”.

Aproape copleşitor! Această motivaţie este cuprinsă în capul Decretului 1863 din 14 decembrie 2009, prin care Traian Băsescu a conferit consultantului Andreea Costaciuc Ordinul Naţional pentru merit în Grad de Cavaler. "Cavalera” este acum reporter la Giga TV, un post finanţat de Pinalti, liderul PDL de Neamţ. Cum o fi fost ştirea despre închiderea Clubului Barletto, scrisă de Andreea Costaciuc?

×
Subiecte în articol: bamboo barletto