x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Finalistele Miss Universe România gătesc la Top Chef

Finalistele Miss Universe România gătesc la Top Chef

04 Ian 2014   •   14:02
Finalistele Miss Universe România gătesc la Top Chef

Competiţia Top Chef se apropie de final, motiv pentru care provocările pe care concurenţii trebuie să le depăşească sunt din ce în ce mai dificile. Astfel că, luni, de la ora 20:30, la Antena 1, finalistele concursului Miss Universe România vor face echipă cu bucătarii rămaşi în cursa pentru premiul de 30 000 de euro.

Patru dintre cele mai frumoase fete din România vor găti alături băieţii de la Top Chef şi vor încerca să-i ajute la proba propusă de cei trei juraţi: un starter şi un fel principal care vor avea ca aliment de bază muşchiul de căprioară, dar şi un desert. Cu toate că cei patru concurenţi, Mihai Irimia, Daniel Grosu, Veres Istvan şi Alexandru Iacob, au fost grupaţi în două echipe, fiecare dintre ei a avut “pe cap” o finalistă Miss Universe.

Concurenţii au mărturisit că proba a fost mai grea din cauza fetelor, dar nu pentru că nu s-ar fi descurcat în bucătărie, ci pentru că nu se puteau concentra la ceea ce aveau de făcut: “De multe ori mă uitam pe notiţe pentru că nu-mi mai aduceam aminte ce am de făcut. A fost dificil că a trebuit să ne păstrăm concentrarea cu fetele frumoase lângă noi”, povesteşte Daniel Grosu.

Telespectatorii care vor urmări Top Chef luni, de la ora 20:30, la Antena 1, vor putea afla numele concurenţilor care au intrat la duel, dar şi dacă acest lucru a fost cauzat de fetele cu care au format echipă.

×