x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Focuri de armă în Capitală. Un şofer a fost prins de Poliţie după ce a lovit cu maşina o femeie

Focuri de armă în Capitală. Un şofer a fost prins de Poliţie după ce a lovit cu maşina o femeie

17 Feb 2014   •   14:45
Focuri de armă în Capitală. Un şofer a fost prins de Poliţie după ce a lovit cu maşina o femeie

Un bărbat din Capitală, urmărit de poliţişti, a încercat să fugă cu maşina pentru ca oamenii legii să-i piardă urma, însă din cauza vitezei excesive a pierdut direcţia de mers şi a lovit uşor o femeie care mergea pe trotuar, a declarat pentru Agerpres, Andrei Codău, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei. Pentru a-l prinde pe suspect, poliţiştii au tras un foc de armă în plan vertical.

Poliţiştii bucureşteni îl urmăreau pe suspect, acesta fiind acuzat de dare de mită.

'În jurul orei 13, 00 un echipaj al Brigăzii Rutiere se deplasa să verifice o sesizare cu privire la un accident rutier şi avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. În timp ce se afla pe bulevardul Theodor Pallady s-a intersectat cu un autoturism Volvo, condus de un tânăr de 20 de ani. Bărbatul era urmărit local, motiv pentru care a încercat să schimbe brusc direcţia de mers. Poliţiştii şi-au dat seama de comportamentul nefiresc al şoferului şi au plecat în urmărirea lui. Conducătorul auto încerca să scape de poliţişti şi a vrut să facă un viraj la dreapta, dar din cauza vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit o femeie care era pe trotuar. De asemenea, şoferul a intrat cu maşina într-un chioşc. Ulterior, bărbatul s-a dat jos din maşină şi a luat-o la fugă, iar poliţiştii au fost nevoiţi să tragă un foc de armă în plan vertical. Individul s-a predat', a explicat Codău.

Femeia este rănită uşor şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

×