x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator El este principalul suspect în uciderea bunicilor din Timișoara. Imaginea a fost surprinsă la peste 20 de ore de la asasinat.

El este principalul suspect în uciderea bunicilor din Timișoara. Imaginea a fost surprinsă la peste 20 de ore de la asasinat.

de Redacția Jurnalul    |    29 Iun 2023   •   22:12
El este principalul suspect în uciderea bunicilor din Timișoara. Imaginea a fost surprinsă la peste 20 de ore de la asasinat.
Sursa foto: Antena 3 CNN

A apărut prima fotografie cu principalul suspect în dubla crimă a bunicilor din Timișoara. Imaginea a fost surprinsă de camerele de supravegheze la mai bine de 20 de ore de la asasinat.

Potrivit Antena 3 CNN, prima fotografie cu bărbatul care i-ar fi ucis cu sânge rece pe cei doi bunici din Timișoara a apărut la mai bine de 20 de ore după teribila crimă.

Principalul suspect a fost surprins de camerele de supraveghere a unei locații unde astăzi au descins anchetatorii. Acesta poartă tricou de culoare verde închis, pantaloni de trening gri, iar încălțămintea este verde.

Totodată, suspectul are un hanorac de culoarea neagră, cu glugă. În imaginile surprinse, este cu telefonul în mână.

Mascații de la trupele speciale au descins astăzi în două locații. Într-un bloc în regim hotelier, unde a fost văzut pe camerele de supraveghere intrând în această dimineață în clădire și la locuința mamei sale de unde au ridicat câțiva saci cu probe

×
Subiecte în articol: timisoara crima suspect