x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cum se folosesc românii de o folie de aluminiu pentru a fura mii de euro

Cum se folosesc românii de o folie de aluminiu pentru a fura mii de euro

30 Ian 2014   •   14:00
Cum se folosesc românii de o folie de aluminiu pentru a fura mii de euro

Hoții români fac mii de euro cât ai clipi din ochi cu o metodă ingenioasă de furt. "Investiția" care poate aduce bani cu nemiluita este una derizorie.

Cum încearcă românii să fure gaze. Vezi cele mai folosite metode de a păcăli contoarele

Nu este nevoie de cine ştie ce aparaturi scumpe sau de mari resurse umane, este nevoie doar de o geantă, câteva folii de aluminiu şi un pic de răbdare. Geanta care fentează sistemul de alarmă al magazinelor este cunoscută ca "geanta rusească".

Cum încearcă românii să păcălească repartitoarele de căldură şi apometrele 

După ce vor citi aceste rânduri, probabil mulţi vor fi tentaţi să încerce minunea care te poate ajuta să pleci din magazin cu o haină de firmă, cu o sticlă de whiskey sau un parfum scump fără a scoate din buzunar măcar un leu. Însă, metoda genţilor căptuşie cu folii de aluminiu pe dinauntru, pe cât de uşoară, pe atât este de cunoscută de agenţii de pază din magazine, precum şi de poliţişti. Astfel, cei prinşi riscă ani buni de închisoare ca pentru orice alt furt.

Pentru omul de rând pare ceva imposibil, dar metoda furtului cu genta căptuşită cu folie de aluminiu combate într-adevăr sistemele de siguranţă aflate la ieşirile din marile magazine.

Află mai multe despre metoda de furt cu ajutorul foliei de aluminiu pe RomâniaTV.net

×
Subiecte în articol: hoti magazine