x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gheorghe Vlădan va sta în arest încă 30 de zile. Avocata: Regretă ce a făcut. Îşi visează soţia în fiecare noapte

Gheorghe Vlădan va sta în arest încă 30 de zile. Avocata: Regretă ce a făcut. Îşi visează soţia în fiecare noapte

de Mediafax    |    30 Mar 2012   •   09:37
Gheorghe Vlădan va sta în arest încă 30 de zile. Avocata: Regretă ce a făcut. Îşi visează soţia în fiecare noapte

Tribunalul Bucuresti a admis, astazi, cererea procurorilor de prelungire a mandatului de arestare emis pe numele lui Gheorghe Vladan in 6 martie, in dosarul in care este acuzat de omor calificat si deosebit de grav si tentativa la omor calificat si deosebit de grav, dupa ce a impuscat mortal doua persoane si a ranit alte sase, intr-un coafor din complexul Perla.

"Ratiunea prelungirii arestarii preventive rezida din necesitatea administrarii urmatoarelor mijloace de proba: obtinerea relatiilor necesare referitoare la conturile bancare si alte bunuri imobile ale inculpatului in vederea luarii tuturor masurilor asiguratorii necesare repararii pagubei produse prin infractiune; obtinerea rapoartelor medico-legale referitoare la constatari medico-legale (traumatologie) privind partile vatamate; realizarea constatarii tehnico-stiintifice complexe in urma caruia specialistii urmeaza sa stabileasca succesiunea focurilor de arma trase in directia victimelor; timpul scurs intre fiecare foc de arma; distanta de la care s-a tras; directia de tragere", arata Parchetul instantei supreme, potrivit Mediafax.

Intre timp, avocata acestuia a declarat ca Gheorghe Vladan isi regreta fapta si ca isi viseaza in fiecare noapte sotia.

"Am cerut revocarea mentinerii arestarii preventive a clientului meu intrucat la momentul in care a savarsit acele fapte era sub tratament medical ti nu a fost cu premeditare. Domnul Vladan regreta in continuare ce a facut, plange, nu doarme noaptea decat o ora, isi viseaza sotia. Regreta, nu a comis cu sange rece", a declarat avocata lui Vladan, Eugenia Radoi.

Potrivit raportului de expertiza medico-legala psihiatrica, Gheorghe Vladan "are discernamantul pastrat in raport cu faptele pentru care este cercetat".

Vladan Gheorghe a fost arestat pentru 29 de zile in 6 martie, fiind acuzat de omor calificat si deosebit de grav si tentativa la omor calificat si deosebit de grav, dupa ce a impuscat mortal doua persoane si a ranit alte sase, intr-un coafor din complexul Perla.

×