x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Grecea, ignorat de primarii de sector

Grecea, ignorat de primarii de sector

21 Iul 2004   •   00:00

Prima sedinta, dupa alegerile locale, a Comitetului Operativ Consultativ (COC) organizata de prefectul Ovidiu Grecea a fost un esec.

MONICA ANDREI

Nici un primar de sector, atat al PSD, cat si al Aliantei PNL-PD, nu s-a grabit sa puna piciorul in cabinetul lui Grecea. La ora 12:00, cand era programata intalnirea, scaunele pregatite pentru oaspetii de seama erau aproape goale. In final au venit patru viceprimari de sector, insa cel de la 2 nu putea fi luat in calcul pentru ca situatia nu a fost clarificata, si viceprimarii Capitalei, Victor Orban si Razvan Murgeanu, care l-au inlocuit pe edilul-sef, Traian Basescu, si el trecut pe lista de absenti. Vizibil deranjat de faptul ca primarii de sector au ignorat invitatia lui, prefectul Grecea a tinut sa spuna printre randuri ca inca n-a primit nici un semnal referitor la schimbarea din functie, facand o legatura intre zvonurile privind inlocuirea lui si absenta alesilor locali.

PROBLEME. "Nu sunt doborat sentimental. Ne ducem crucea mai departe. Eu i-am anuntat cu o saptamana inainte, dar probabil ca au alte probleme", a spus prefectul. Pentru cei prezenti, Grecea a incercat sa faca un rezumat al programelor guvernamentale aflate in derulare (laptele si cornul, Romania curata si construirea salilor de sport), insa subiectele n-au prezentat interes. Nici fondurile SAPARD n-au captat atentia reprezentantilor administratiei locale. In final, Grecea a spus ca acum este randul primarului general sa organizeze sedinta COC. Gurile rele spun insa ca sedinta de ieri a fost ultima din cariera lui Grecea de prefect al Capitalei.

×
Subiecte în articol: observator grecea