x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Groapa care a ucis!

Groapa care a ucis!

de Mara Raducanu    |    27 Noi 2007   •   00:00

Se pare că nu doar traficul de coşmar este cel care le dă de furcă şoferilor. Dimpotrivă, gropile din măreaţa noastră capitală europeană fac concurenţă cu brio.

Se pare că nu doar traficul de coşmar este cel care le dă de furcă şoferilor. Dimpotrivă, gropile din măreaţa noastră capitală europeană fac concurenţă cu brio. Chiar şi in cartierele mai de soi, cu puţin "noroc" poţi rămăne căt ai clipi cu maşina pe butuci. Iar cănd ajungi cu autoturismul la service toate injurăturile din lume nu te vor ierta de plata (bineinţeles din propriul buzunar! ) necesară pentru reparaţiile maşinii. Şi asta deoarece muncitorii noştri uită că după terminarea lucrărilor din trafic, ar mai urma o operaţiune destul de importantă: astuparea gropilor.

NEPĂSARE. Deşi situaţia nu este luată in serios, de multe ori nepăsarea autorităţilor duce către cazuri tragice. Spre exemplu, ieri dimineaţă un bărbat a murit după ce a căzut intr-o groapă săpată pe o stradă din Sectorul 5 al oraşului, in apropiere de Penitenciarul Rahova. Christian Ciocan, purtătorul de cuvănt al Poliţiei Capitalei, a declarat că bărbatul, Constantin Gătniţă, de 54 de ani, aflat sub influenţa alcoolului, mergea pe şosea şi a căzut intr- o groapă cu adăncimea de aproximativ un metru, săpată in carosabil de o firmă care executa lucrarea pentru o altă firmă de iluminat. Poliţia a deschis o anchetă pentru identificarea firmei care a săpat groapa şi pentru a stabili dacă lucrarea era marcată corespunzător.

×
Subiecte în articol: observator