x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscopul Indian. Previziuni pentru primavara anului 2018

Horoscopul Indian. Previziuni pentru primavara anului 2018

31 Mar 2018   •   23:21
Horoscopul Indian. Previziuni pentru primavara anului 2018
Sursa foto: Samuel Franklin

Horoscop vedic Mihai Voropchievici, prezentat la Antena 3, în emisiunea „Adevăruri ascunse”. Astrologia vedica este o astrologie de tip stelar iar punctul de pornire in categorisirea zodiilor este Steaua Zeta Piscum, aflata la 180 de grade de steaua Corvi din Constelatia Chitra. Afla ce iti prezic astrele dupa horoscopul indian (vedic).

Berbec - Mesha: Nativii din această zodie sunt agitați, agili, competitivi, din acest motiv, aceste calități conduc la încăpățânare și mai mare. Sunt iubitori.

Taur- Vrishaba: Conservatori, romantici, nu-și exteriorizează sentimentele, sunt prietenoși lu muncitori. Când sunt călcați pe coadă, nu acceptă. Au ieșiri de furie.

Gemeni - Mithuna: Maeștrii comunicării, chef de viață molipsitor. Au mulți prieteni. Trăiesc înconjurat de tot ce e bun. Vor distracții.

Rac - Karkata: Famliști convinși, tradiționaliști, cu mare respect pentru obiceiuri vechi. Sunt conservatori, au un bun echilibru, sunt mai de nezdruncinat. Fideli partenerilor de muncă sau de viață.

Leu - Simha: Sunt ambiționiși, cuceritori, dominatori, destul de luptători. Inspiră pe cei din jur. Dar sunt și abili în a-și păstra independența.

Fecioară - Kanya: Constiincioși, inteligenți, pot face totul cu tendința de a fi perfecționiști. Sunt emapatici și sensibili. Au protecție divină.

Balanță - Tula: echilibru, inteligenți, cântăresc totul înainte de a trece la o acțiune, carismatici, caractere creative și cuceresc indiferent de situație.

Scorpion - Vrischika: Au tact, analiză profundă, care nu iartă greșelile. Sunt la fel de răi ca Taurii, sunt binevoitori, sunt foarte atrași de mistere, de necunoscut.

Săgetător - Dhanus: Credincioși, buni la suflet, sunt pozitivi, idealurile înalte, se îndrăgostesc mai greu dar definitiv. Sunt plini de demnitate.

Capricorn -Makara: Sunt bine ancorați în realitate, pragmatici, în dragoste sunt sensibili, nu cheltuiesc foarte mulți bani. În casă nu le lipsește nimic.

Vărsător - Kumbha: Creativi, generoși, au o bună comunicare, dar sunt idealiști, puternici, cuceresc atenția prin dedicarea pe care o oferă.

Pești - Meena: Sensibili, iubitori, foarte buni prieteni, pe umărul lor poate plânge oricine. Empatici.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop indian