x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Hoţul împuşcat la Afumaţi a murit după nouă zile de comă

Hoţul împuşcat la Afumaţi a murit după nouă zile de comă

11 Mar 2011   •   17:38
Hoţul împuşcat la Afumaţi a murit după nouă zile de comă
155901-hot-impuscat-politist-ilfov-afumati.jpgBărbatul împuşcat în cap săptămâna trecută, în Afumaţi a decedat vineri la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

"Pacientul a fost în comă profundă pe toată durata spitalizării. Iniţial, medicii au încercat să-i scoată glonţul, dar acesta s-a fixat în os şi nu a putut fi realizată intervenţia", a declarat, potrivit Mediafax, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa.

Bărbatul fusese surprins de o patrulă de poliţie, la începutul lunii, în timp ce, împreună cu alţi trei complici, furau un laptop dintr-o dubiţă. Poliţiştii au tras 16 gloanţe în cauciucurile maşinii cu care hoţii au fugit, unul dintre acestea ricoşând în ceafa unuia dintre urmăriţi.

Bărbatul împuşcat în cap a fost dus în comă profundă la Floreasca, acolo unde medicii l-au operat de urgenţă, fără a reuşi însă să scoată glonţul, care s-a oprit într-un os.

Ceilalţi trei suspecţi au fost prinşi două zile mai târziu. Unul dintre aceştia a fost depistat de poliţiştii de frontieră de la Vama Nădlac, al doilea a fost prins în urma unor percheziţii la Moviliţa, iar ultimul s-a predat Poliţiei Voluntari.

×
Subiecte în articol: impuscat afumati