x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iasi - "Preotul ne-a spus ca Larisa traieste"

Iasi - "Preotul ne-a spus ca Larisa traieste"

de Cristinel C. Popa    |    27 Oct 2005   •   00:00

La opt zile de la disparitia Larisei Chelaru, politistii merg acum pe mai multe piste, fara sa dezvaluie nici o informatie care ar putea pune in pericol viata fetitei.

INVESTIGATII. Oamenii legii sustin ca nu si-au pierdut increderea si ca acum activitatea lor se indreapta mai mult catre investigarea disparitiei si mai putin catre cautarea pe teren a fetitei. "Nu putem afirma nimic clar atat timp cat nu avem o certitudine. Si nici n-ar fi util, pentru ca l-am putea avertiza pe posibilul faptas", ne-a spus inspectorul principal Madalin Taranu, purtatorul de cuvant al IJP Iasi.

CLICK PE IMAGINE PENTRU A MARI
Click pentru a mari
PREMONITIE? Intr-o lucrare la scoala, Larisa intreba: "Unde sunt acum?"

SPERANTA. El a adaugat ca au fost verificate si supozitiile aparute in presa, ca aceea referitoare la masina cu numar de Republica Moldova vazuta in prima zi in preajma blocului. De altfel, multi dintre cei care ii cunosc pe sotii Chelaru cred ca fetita, rapita de niste moldoveni, este inca in viata. "Si azi-dimineata preotul a deschis cartea si a spus ca traieste. Insa noi nu mai rezistam", ofteaza mama Larisei. Ea si-a abandonat serviciul si merge acum zilnic la biserica. "Ma rog tot timpul. In Dumnezeu imi sunt sperantele." Cu toate ca politia nu are inca vesti, familia presimte ca fetita se afla inca in viata.

GASIT
Daca despre Larisa nu se stie nimic, un alt baietel, Andrei Ciumasu, de sase ani, disparut si el marti de acasa, dintr-un bloc invecinat cu cel al Larisei, a fost descoperit ieri-dimineata. "Am fost anuntati de conducerea Centrului de primire a minorilor in regim de urgenta ca a ajuns la ei un baiat marti seara, copilul fiind gasit in curtea unei scoli din Iasi", ne-a precizat dl Taranu. Desi toata lumea este bucuroasa ca macar unul din cei doi copii a fost descoperit, politistii incearca acum sa afle cum a ajuns pustiul cu sindrom Down singur in Iasi. (Cristinel C. Popa)
×
Subiecte în articol: observator