x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Împuşcături pe o stradă din Capitală, în zona Fundeni. Trei suspecţi de tâlhărie, reţinuţi de Poliţie

Împuşcături pe o stradă din Capitală, în zona Fundeni. Trei suspecţi de tâlhărie, reţinuţi de Poliţie

13 Iun 2013   •   13:54
Împuşcături pe o stradă din Capitală, în zona Fundeni. Trei suspecţi de tâlhărie, reţinuţi de Poliţie

Poliţişti de la DGPMB şi IGPR au prins joi în flagrant, în zona Fundeni din Capitală, trei persoane suspecte de comiterea mai multor infracţiuni cu violenţă, acestea urmând a fi duse la audieri.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, cei trei sunt acuzaţi că ar fi sustras mai multe sume de bani, prin violenţă, de la diferite persoane.

Potrivit IGPR, suspecţii erau monitorizaţi de patru luni, într-un dosar de comiterea mai multor infracţiuni cu violenţă.

Pentru prinderea suspecţilor au fost folosite mai multe focuri de avertisment, aceştia fiind somaţi pentru că nu au vrut să se predea de bună voie. Nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale în urma folosirii armamentului, precizează IGPR.

La acţiune au participat poliţişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale şi Direcţiei de Operaţiuni Speciale din IGPR, precum şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale-DGPMB, fiind desfăşurată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

În cauză, activităţile specifice continuă pentru probarea întregii activităţi infracţionale.

×