x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator În pozele cu Traian Băsescu și nepoțica sa apare ceva DEMENȚIAL. Cum să DAI BANI pentru așa ceva?

În pozele cu Traian Băsescu și nepoțica sa apare ceva DEMENȚIAL. Cum să DAI BANI pentru așa ceva?

28 Dec 2014   •   14:21
În pozele cu Traian Băsescu și nepoțica sa apare ceva DEMENȚIAL. Cum să DAI BANI pentru așa ceva?
Sursa foto: În pozele cu Traian Băsescu și nepoțica sa apare ceva DEMENȚIAL. Chiar e în stare să DEA BANI pe așa ceva?

În sfârșit, Traian Băsescu nu mai este președintele României, iar "domnul comandant", pentru că așa a cerut să i se adreseze populația, răsuflă ușurat, lucru susținut chiar de acesta, odată cu predarea mandatului și trecerea pragului berăriei. Însă, comportamentul relaxat sau nepăsător al lui Traian Băsescu a fost doar de fațadă.

Citește și DEMENȚĂ TOTALĂ. L-a DROGAT și ABUZAT SEXUAL pe MOȘ CRĂCIUN, acum îl caută pe net să-i spună că E TATĂ de TRIPLEȚI!

În realitate, Băsescu este ahtiat după imagine, iar echipa de propagandă muncește din răsputeri să spele urmele deselor derapaje morale ale domniei sale. În cazul de față, cu fotografii de iarnă în care apare nepoțica sa. V-ați putea întreba care e problema, a pus un album foto, iar lumea i-a dat like, comment sau share.

Citește și (VIDEO) Știind că va muri, O FETIȚĂ l-a OTRĂVIT pe cel care o CUMPĂRASE de NEVASTĂ, ca să nu-i violeze surioara de nouă ani

Răspunsul este că există o diferență enormă între a-ți da cineva like din proprie inițiativă și a plăti pe cineva să-ți aducă like-uri. Traian Băsescu A PLĂTIT pentru ca postarea sa să ajungă la cât mai mulți utilizatori de Facebook. Traian Băsescu și-a transformat fotografiile cu nepoțica în advertorial, reclamă pe românește, a plătit o sumă de bani către Facebook, iar rețeaua de socializare i-a împrăștiat albmul foto la numărul de utilizatori comandat.

Citește și Practică tantra SECRETĂ! Incredibila lecţie de sex dată de al cincilea Dalai-Lama sau povestea care a ŞOCAT Tibetul

Gestul fostului președinte al României a provocat rumoare pe rețeaua de socializare, în principal pentru că, prin acest gest, Traian Băsescu a demonstrat că nu se dă înapoi de la nimic pentru propria imagine, chiar dacă asta înseamnă folosirea propriei nepoțele.


×