x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Încă un ACCIDENT cu şofer beat la volan! Doi tineri răniți, după ce o mașină a intrat într-un podeț de beton

Încă un ACCIDENT cu şofer beat la volan! Doi tineri răniți, după ce o mașină a intrat într-un podeț de beton

12 Ian 2016   •   16:00
Încă un ACCIDENT cu şofer beat la volan! Doi tineri răniți, după ce o mașină a intrat într-un podeț de beton
Sursa foto: Foto - Arhivă / ziarulunirea.ro

Un grav accident rutier a avut loc în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 4.00, pe Drumul Național 1, pe raza localității Sântimbru.

Un autoturism marca Opel Astra, înmatriculat în județul Alba, în care se aflau doi tineri s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe câmp, după ce şoferul nu a adaptat viteza la condițiile de mers și a intrat în coliziune cu un podeț de beton, potrivit alba24.ro.
În urma accidentului, șoferul R.E, în vârstă de 23 de ani, a fost rănit ușor, iar un alt tanar, tot de 23 de ani, din Sântimbru, pasager în mașină, a suferit o fractură la membrul inferior, cei doi răniți fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul aparatul etilotest, care a arătat că avea o alcoolemie de 0,75 mg/litru în aer. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

×