x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O persoană a murit într-un incendiu din București

O persoană a murit într-un incendiu din București

09 Mar 2019   •   12:25
O persoană a murit într-un incendiu din București

O persoană a fost găsită decedată în urma incendiului care s-a produs sâmbătă, la o mansarda unui bloc de locuinţe aflat pe Bulevardul Kogălniceanu din Bucureşti, a anunţat ISU Bucureşti Ilfov. Potrivit sursei citate, s-au înregistrat iniţial mari degajări mari de fum şi flacără în mansardă, fiind constituite echipe de căutare-salvare în interior. Se acţionează pe exterior cu autoscara şi la interior cu dispozitiv pentru stingere şi protecţie, a mai precizat ISU Bucureşti Ilfov. 

Opt autospeciale de stingere şi patru autoscări participă sâmbătă la stingerea unui incendiu produs la un bloc de locuinţe aflat pe Bulevardul Kogălniceanu din Bucureşti, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov Daniel Vasile.
În incendiu a decedat o persoană de aproximativ 70 de ani care nu s-a putut evacua singură.
"Este o clădire cu parter, două etaje şi mansardă. Acest incendiu s-a manifestat la partea superioară, la mansardă. Aceasta era locuită şi din cauza flăcărilor foarte mari există un locatar în vârstă de aproximativ 70 de ani care nu s-a putut evacua şi a găsit decedat. La stingerea incendiului participă opt autospeciale de stingere şi patru autoscări", a declarat Daniel Vasile.
El a precizat că în acest moment toate spaţiile au fost verificate.
"În acest moment toate spaţiile au fost verificate. Colegii mei lucrează pentru îndepărtarea învelitorii de tablă de la acoperiş. În prezent încă mai există focare de incendiu care pot fi observate. Nu mai sunt flăcări", a mai spus purtătorul de cuvânt.
Daniel Vasile a afirmat că "mansarda interioară are o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi".
"Faţă de această clădire, în stânga şi în dreapta, sunt clădiri cu acelaşi regim de înălţime iar acoperişurile acestora au fost protejate de incendiu", a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: incendiu