x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Efectele incendiului de vegetație: 11 trenuri au acumulat în total 1400 de minute de întârziere

Efectele incendiului de vegetație: 11 trenuri au acumulat în total 1400 de minute de întârziere

de Redacția Jurnalul    |    24 Iun 2024   •   21:23
Efectele incendiului de vegetație: 11 trenuri au acumulat în total 1400 de minute de întârziere

UPDATE: 11 trenuri au acumulat în total 1400 de minute de întârziere din cauza incendiului de vegetație izbucnit luni, în apropiere de calea ferată și de Autostrada Soarelui.

„Din cauza incendiului la vegetație, care s-a extins până în zona de siguranță a căii ferate de pe intervalul Brănești - Fundulea - Sărulești, 11 trenuri de călători care au staționat temporar, până la finalizarea intervențiilor desfășurate de ISU, au acumulat în total 1400 de minute de întârziere”, au anunțat reprezentanții CFR.

Circulația pe autostrada A2 și pe magistrala feroviară București-Constanța a fost întreruptă luni după amiaza din cauza unui incendiu de vegetație.

Acesta a izbucnit în apropierea șoselei și a afectat vizibilitatea. Mașinile au circulat pe trasee deviate, iar trenurile au fost oprite în gările de pe traseu.

Știre inițială:Circulația pe autostrada A2 și pe magistrala feroviară București-Constanța este întreruptă luni după amiaza din cauza unui incendiu de vegetație. Acesta a izbucnit în apropierea șoselei și a afectat vizibilitatea. Mașinile circulă pe trasee deviate.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că un incendiu de vegetație se manifestă în apropierea autostrăzii A2 București – Constanța, la kilometrul 34, în zona localității Fundulea, din județul Călărași.

Din acest motiv, vizibilitatea este redusă, astfel că traficul rutier este oprit pe sensul către Capitală, fiind deviat pe la km. 35, prin orașul Fundulea.

De asemenea, circulația este oprită și pe sensul către litoral, fiind deviată pe la km. 23, prin localitatea Brănești.

Totodată, din cauza vizibilității reduse, este întreruptă și circulația feroviară pe magistrala 800 București-Constanța, a precizat Infotrafic.

×
Subiecte în articol: incendiu vegetatie a2