x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator INFOTRAFIC. Aglomerație pe DN1

INFOTRAFIC. Aglomerație pe DN1

19 Iul 2015   •   19:54
INFOTRAFIC. Aglomerație pe DN1
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Traficul rutier este aglomerat şi se circulă în coloană, duminică după-amiază, pe DN 1, în zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, astfel că poliţiştii rutieri recomandă folosirea rutelor alternative.

Potrivit unui comunicat de presă al Centrului Infotrafic al IGPR, pe DN 1, pe porţiunea kilometrică 140+640 - 140+889 de metri (judeţul Braşov), traficul rutier se desfăşoară îngreunat, alternativ, pe o bandă, din cauza lucrărilor care se execută la pasajul de la ieşirea din Predeal către Azuga.

De asemenea, în zona Buşteni - Azuga s-a acumulat apă pe partea carosabilă în urma unei ploi torenţiale, iar în unele locuri, de pe versanţi sau de pe drumurile laterale s-a scurs noroi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Alexandru Ursu, a declarat pentru AGERPRES că în zona staţiunilor montane se circulă în coloană, cu viteza medie de 30-40 km/h, nefiind înregistrate blocaje.

În aceste condiţii, poliţiştii rutieri recomandă şoferilor să folosească următoarele rute ocolitoare: DN 1A Săcele - Cheia - Ploieşti; DN73 Râşnov - Bran - Valea Mare-Pravăţ - DN 72A Valea Mare-Pravăţ - Târgovişte, DN 71 Târgovişte - Bâldana, DN7 Bâldana - Bucureşti.

Din Valea Mare-Pravăţ se poate circula şi către Piteşti, prin Câmpulung, apoi spre Bucureşti pe A1 Piteşti - Bucureşti, cu precizarea că DN73 Câmpulung - Piteşti este în lucru, menţionează Centrul Infotrafic.

×