x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic de coșmar pe drumurile spre MARE și MUNTE. Se circulă în coloană pe Valea Prahovei

Trafic de coșmar pe drumurile spre MARE și MUNTE. Se circulă în coloană pe Valea Prahovei

de Redacția Jurnalul    |    22 Iun 2024   •   14:20
Trafic de coșmar pe drumurile spre MARE și MUNTE. Se circulă în coloană pe Valea Prahovei

Pe DN1, în zona Comarnic Brașov, este trafic intens, fiind formată o coloană de auto în mișcare de aproximativ 6 km, iar între Bișteni și Azuga sunt coloane în ambele sensuri, de circa doi km. De asemenea, este aglomerație și pe litoral, între Agigea și Eforie Nord.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră, situația traficului pe cele mai importante artere rutiere se prezintă astfel: Autostrada A1 București - Pitești: Valori ușor crescute, de 30 autoturisme/minut; Autostrada A2 București - Constanța: Pe sensul Constanța – București - o medie de 25-30 autoturisme/minut (km 12) și 40-45 autoturisme/minut spre ieșirea de pe autostradă (km 144); circulație îngreunată în zona stației de taxare de la Pod Fetești; Autostrada A3 București - Ploiești: Trafic normal”, anunță Infotrafic.

Pe DN 1 Ploiești - Brașov, între Comarnic și Brașov este trafic intens, fiind formată o coloană de autovehicule în mișcare de aproximativ șase kilometri. iar traficul în zona Bușteni/Azuga este intens pe ambele direcții de deplasare, fiind coloane de auto în mișcare, în ambele sensuri, de circa doi kilometri.

Pe DN 7 Pitești - Sibiu sunt valori normale de trafic, fără coloane.

„DN 39 Constanța-Vama Veche: valori ridicate de trafic în zona localităților Agigea și Eforie Nord”, se menționează în finaluol comunicatului.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: infotrafic aglomerație valea prahovei