x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator INFOTRAFIC - Mai multe accidente pe şoselele din ţară

INFOTRAFIC - Mai multe accidente pe şoselele din ţară

27 Oct 2015   •   16:48
INFOTRAFIC - Mai multe accidente pe şoselele din ţară
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 16:20, în judeţul Vâlcea, traficul rutier pe DN7 Râmnicu Vâlcea - Pitești a fost reluat în condiții normale la kilometrul 160+790 de metri, în zona Milcoiu. Circulația s-a desfăşurat îngreunat, pe o bandă, alternativ, apoi pe două benzi (din trei), din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autotren.

În judeţul Mehedinți, din cauza unui autotren care a lovit parapetul și a rămas imobilizat pe partea carosabilă în această dimineață, traficul rutier pe DN6 Drobeta-Turnu Severin - Orșova se desfășoară pe o bandă, alternativ, la kilometrul 360+800 de metri. După terminarea operațiunilor de încărcare/descărcare a mărfii, ansamblul de vehicule va fi tractat, iar circulația va fi reluată pe ambele benzi.

Pe autostrada A1 Timişoara - Arad, în zonele kilometrice 529-530 şi 534-535, se execută lucrări pe benzile unu şi de urgenţă. Le recomandăm conducătorilor auto să se încadreze din timp pe banda a doua.

×
Subiecte în articol: accident rutier accident dn 7